Du Klaipėdos savivaldybės skyriai – be nuolatinių vadovų | kl.lt

DU KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖS SKYRIAI – BE NUOLATINIŲ VADOVŲ

Klaipėdos savivaldybės Švietimo ir Kultūros skyriams kol kas vadovaus laikinos vadovės. Kultūros skyriaus vedėjo ieškoma jau tris mėnesius, o Švietimo skyrius be nuolatinio vadovo yra nuo šiandien, kai ilgus metus jam vadovavusi Laima Prižgintienė sausio 16-ąją atsisveikino su kolegomis.

Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vadovės Ingos Gelžinytės-Litinskienės teigimu, esant laisvoms skyrių vedėjų pozicijoms, nuo sausio 17 d. Švietimo skyriaus vedėjos funkcijas pavesta atlikti Švietimo skyriaus patarėjai Vidai Bubliauskienei, o nuo sausio 22-osios Kultūros skyriui laikinai vadovaus Kultūros skyriaus vyriausioji specialistė Germinta Patašiūtė.

Šios darbuotojos skyriams vadovaus, kol konkurso būdu pavyks rasti naujus jų vadovus.

Konkursas Kultūros skyriaus vedėjo vietai jau buvo skelbtas, jame dalyvavo dvi pretendentės, tačiau nė viena neatitiko keliamų reikalavimų.

Į Švietimo skyriaus vedėjo vietą konkursas kol kas dar nepaskelbtas.

Be to, specialistų dar trūksta ir savivaldybės Žemėtvarkos skyriuje, kuriam nuo sausio 1-osios atiteko kai kurios Nacionalinės žemės tarnybos (NŽT) funkcijos ir dėl to prireikė papildomų etatų.

Keturi specialistai į savivaldybės administraciją turėjo pereiti iš NŽT, tačiau vienas jų pasirinko kitą karjeros kelią, taigi savivaldybei teks ieškoti dar keturių naujų specialistų.

„Norintieji dalyvauti konkursuose turėtų sekti skelbimus. Be to, trūksta specialisto Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriuje, Viešųjų pirkimų skyriuje, taip pat ir Švietimo skyriuje dar reikėtų vieno specialisto“, – vardijo I. Gelžinytė-Litinskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Stepas

Matyt vyksta aukcionas,kas daugiau duos

Buvusiam , tik kada už 710 eurų ?

Rekvizitai . Šiandienos info __Vidutinis atlyginimas 2 460,95 € (moterų 2 383,94 €; vyrų 2 936,77 €); kitos atlygio formos 1 253,71 € (2023 m. lapkritis) Atlyginimų istorija › Atlyginimų mediana 2 306,19 € (2023 m. lapkritis) Plačiau › _________P.S. ačiū už darbą klaipėdiečiams . Visada sakiau yra labai įvairių valdininkų :)

Buvau ten, tik alaus ir midaus neregėjau (2)

Pratęsiu mintį. Taip, išeit paskatino labiau politikai, nei nesibaigiantis popierizmas. O kur dar atlyginimas, pirmasis mano į rankas buvo 710 eur, norėjos verkti, nes ir šeima, ir vaikas, ir paskola, net ir šuo valgyt nori :) paskui mažumėlę kilo, bet nereikšmingai. Tai kai sudedi, kiek nervų, beprasmybės šitoj tarnyboj ir kiek mažai gauni atgal (man asmeniškai dar labai skaudu buvo negirdėt nieko gero apie valstybės tarnautojus, nors dirbti stengiaus nuoširdžiai kaip galima geriausiai), aš žinokit nežinau, kam čia gali atrodyt, kad ten yra gerai ir kad ten yra kažkokia prestižinė vieta...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS