Futbolo aikštei – geresni laikai | kl.lt

FUTBOLO AIKŠTEI – GERESNI LAIKAI

Šalia Klaipėdos P.Mašioto progimnazijos Varpų gatvėje esanti futbolo aikštė prašosi remonto. Neseniai ji virto vandalų taikiniu ir yra avarinės būklės.

Chuliganų poelgis sulaukė klaipėdiečių strėlių. Žmonės stebėjosi, kaip galima niokoti ir taip apverktinos būklės erdvę.

Prieš kelias dienas joje apsilankęs ir sudarkytą dangą bei sulaužytą tvorą aptikęs miestietis neslėpė emocijų.

"Ką galima pasakyti, pamačius tokią aikštelę? "Svolačiai", kitaip nepavadinsi. Ir taip vaikams čia prastos sąlygos sportuoti, žaisti futbolą, tai dar laukiniai kiša savo nagus. Net Gargžduose situacija, kalbant apie futbolo aikštes, yra geresnė nei pas mus Klaipėdoje", – dėstė susierzinęs klaipėdietis.

Gyventojai vylėsi, kad šiuo metu prie "Pajūrio" pagrindinės mokyklos įrengiamos naujos aikštės neištiks panašus likimas. Esą savivaldybė galėtų pasirūpinti ir nusiaubtu stadionu.

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Elida Mantulova nuteikė viltingai. Ji tikino, kad į kitų metų strateginį veiklos planą yra įtrauktas minėtas objektas.

"Miesto ūkio departamento veikloje yra numatyta iš savivaldybės biudžeto lėšų atnaujinti P.Mašioto progimnazijos stadiono dangą. Planuojama visus darbus įgyvendinti per artėjančius metus", – teigė E.Mantulova.

Aikštės remontui žadama skirti 134 tūkst. eurų.

"Kai bus pradėta Klaipėdos futbolo mokyklos komplekso rekonstrukcija, padidės kitų mieste esančių futbolo aikščių poreikis. Siekiant kompensuoti šį laikiną nepatogumą, bus atnaujinta stadiono Varpų gatvėje danga", – aiškino uostamiesčio savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja.

Pašnekovė pridūrė, jog pokyčių miestiečiai sulauks jau kitąmet. Veikiausiai rudenį mokiniai galės sportuoti geroje futbolo aikštėje.

"Rangos darbus planuojama užbaigti rudenį. Tiesa, gali būti, kad iki naujų mokslo metų pradžios nepavyks suspėti, nors tokia siekiamybė yra", – sakė E.Mantulova.

GALERIJA

  • Futbolo aikštei – geresni laikai
  • Futbolo aikštei – geresni laikai
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

anonimus

Reik kad butu geras apsvietimas ir irengtu kameras . Manau labai geras sprendimas.

Anonimas

Esminė problema - nacionalinis nieko nepriežiūros kultas ir nacionalinis abejingumo toliau kaip savo buto durys į laiptinę mąstymas. Pirma įrengiama, o paskui laukiama kol viskas susidėvi, sulaužoma, tada atsiranda problema ir ji vėl sprendžiama. Paprasčiau ir pigiau viską prižiūrėti. Beje patys žmonės irgi kalti nes jie laukia VALDŽIOS malonės. Negi sunku paskambinti ir paprašyti, kad paremonuotų

varpai

Tai tegu įrengia apšvietimą ir niekas nelaužys. Dabar ten yra du šviestuvai, bet nuo įrengimo jie nė kart neįjungti. Sutemus stadione tamsu nors į akį durk, tai gali siautėt nepastebėtas..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS