Klaipėda šurmuliuoja festivalio „Europiada“ ritmu | kl.lt

KLAIPĖDA ŠURMULIUOJA FESTIVALIO „EUROPIADA“ RITMU

  • 10

Klaipėda jau ketvirtą dieną gyvena festivalio „Europiada“ ritmu, kuris nepalieka abejingų – spalvingi, kostiumai, šokiai, dainos – miestas banguoja keturiolikos Europos šalių nuotaikomis.

Šiandien 18 val. uostamiestyje vyks reginys, kurio praleisti negalima – didysis „Europiados“ paradas.

Beveik 1,3 tūkst. dalyvių pasipuošę gražiausiais kostiumais ir įkvepiančiais pasirodymais startuos J.Janonio gatvėje, toliau keliaus J.Janonio, Herkaus Manto gatvėmis, iki Atgimimo aikštės, toliau trauks Tiltų gatve ir finišuos prie Senojo turgaus žiedo.

Eisenos dalyvių – 73 kolektyvų pristatymas numatytas ties Atgimimo aikšte. Būtent čia bus įrengta speciali pakyla, kurioje svečius pasveikins Klaipėdos miesto meras, eiseną stebės Tarptautinio organizacinio komiteto nariais.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Šeštadienio rytą Teatro aikštėje vyko regionų kūrybinės dirbtuvės, Vasaros estradoje vyko vaikų kūrybinės dirbtuvės.

Turgaus gatvėje nuo 10 val. iki 18 val. vyksta „Europiados“ forumas.

Teatro, Karlskronos aikštėje, prie skulptūros „Žvejys“ ir paminklo vieningai Lietuvai „Arka“, aikštėje prie burlaivio „Meridianas“ vyksta dalyvių pasirodymai.

Šeštadienio vakarą į šventinį visų dalyvių pasirodymą miestiečiai kviečiami užsukti į Teatro aikštę. Vakaro renginys startuos 21 val.

Sekmadienį nuo 16 iki 18 val. Vasaros estradoje vyks uždarymo koncertas.

GALERIJA

  • Klaipėda šurmuliuoja festivalio „Europiada“ ritmu
  • Klaipėda šurmuliuoja festivalio „Europiada“ ritmu
  • Klaipėda šurmuliuoja festivalio „Europiada“ ritmu
  • Klaipėda šurmuliuoja festivalio „Europiada“ ritmu
  • Klaipėda šurmuliuoja festivalio „Europiada“ ritmu
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Jo su viešinimu

pas mus visur prasti reikalai. Ne tik tv. Štai kur privedė bukas ir savanaudiškumą ugdantis liberalkonservatoriškas šalies valdymas. Kai per žiniasklaidą kišamos reklamos ant reklamu o reikalingos informacijos - mizeris.Vistik būtinai reikia vykdomosios-baudžaimosios institucijos šioje srityje - LR Konstitucija mums garantuoja reikalingos info gavimą o LR nac.transliuotojo įstatymo antras poskyris skelbia,,LRT savo veiklą grindžia Lietuvos Respublikos visuomenės informavimo įstatymu..."Jų portale LRT ,,svarbūs dokumentai"galima rasti viską kaip jie privalo dirbti Lietuvai. O kaip dirba - patys matom..Būtinai reikia įstatymo kuris leistų pvz.bausti, ar atleisti vadovus už nekompetenciją ar specialų šališkumą bei kitokiomis realiomis priemonėmis įgalinti tokia žiniasklaidą atlikt savo pareigą..

BRONISLOVAS

pries dvylika metu svente buvo ispudingesne,10 kartu daugiau kolektyvu,dabar vakar diena maciau tik latvius ir svedus,apejom visas vietas ,o ir ziopliu buvo mazoka,net anikes aikstej per uzdarymo koncerta laisvai galejom sokti.aisku reklamos nei per tv nei per radija nebuvo,pats klaipedietis suzinojau tik pries 3dienas,pamates kazkoikius stendus.jokiu informaciniu zenklu kas kokie kur koncertuos.o aludariu sventej vakar zbmoniu buvo daugybe nors bilietai kainavo 20 ewru.pasakysiu nebuvo sventes siaip tik .

LRT

rūpestis - tai leisti feiką ir dar šiknos reikalus viešinti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS