Klaipėdą užplūs turistai iš Vokietijos | kl.lt

KLAIPĖDĄ UŽPLŪS TURISTAI IŠ VOKIETIJOS

  • 0

Šeštadienį Klaipėdoje ir vėl lankysis kruizinis laineris "Mein Schiff 4". Juo į Klaipėdą atvyksta 2484 turistai: 2359 Vokietijos, 54 Šveicarijos, 29 Austrijos piliečiai bei 1004 įgulos nariai, kurių tarpe ir 1 Lietuvos pilietis.

Daugiau nei 1500 žmonių (46 grupės) pasirinko organizuotas ekskursijas po Kuršių Neriją, Klaipėdą, Palangą, Šilutės regioną (Ventę, Mingę), vyks į Plateliuose įsikūrusį šaltojo karo muziejų, pramogaus su segvėjais Palangoje. 

Kruizas "Ostsee  Balticum mit Danzig I" (Baltijos jūros šalys ir  Gdanskas) kainuoja apie 2000 eurų asmeniui. Laivas atvyksta iš Lenkijos Gdynios uosto ir po vizito Klaipėdoje vyks į Sankt Peterburgą Rusijoje. 

Kruizinis laivas "Mein Schiff 4" Klaipėdos uoste bus nuo 7 iki 18 val. Atvykstančius miesto svečius Teatro aikštėje pasitiks liaudies amatų jomarkas.

Kito kruizinio lainerio Klaipėdos uoste sulauksime birželio 13 d, kuomet mieste lankysis laivas "Deutchland". Tai 175 metrų ilgio, 10 denių laivas, kuriuo į Klaipėdą atvyks apie 500 žmonių. Planuojama, jog į organizuotas ekskursijas išvyks daugiau nei 300 turistų. Turizmo agentūra šio laivo keleiviams pasiūlė ne tik tradicines ekskursijas po Klaipėdos regioną, bet  ir pamokas golfo aikštyne bei apžvalginę kelionę malūnsparniu. Birželio 13 d. laivas uoste bus nuo 11 iki 19 val.

GALERIJA

  • Klaipėdą užplūs turistai iš Vokietijos
  • Klaipėdą užplūs turistai iš Vokietijos
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS