Klaipėdos pareigūnai užklupo rūkančius nepilnamečius | kl.lt

KLAIPĖDOS PAREIGŪNAI UŽKLUPO RŪKANČIUS NEPILNAMEČIUS

Prasidėjus rugsėjui, itin didelis Klaipėdos pareigūnų dėmesys skiriamas ne tik vaikų saugumui, bet ir pėsčiųjų bei neblaivių vairuotojų kontrolei, taip pat įvairiems viešosios tvarkos, tarp jų – ir nepilnamečių daromiems pažeidimams. Vieno tokio reido metu buvo užklupti du nepilnamečiai, rūkantys viešojoje vietoje.

Lietuvos policijos paskelbė, kad rugsėjo 1–7 d. buvo vykdomi reidai dėl vairuotojų nesustojimo prie pėsčiųjų perėjos, o nuo rugsėjo 8-osios vyksta dviračių, mopedų, elektrinių paspirtukų vairuotojų kontrolė.

Rugsėjo 11–13 d. vyks vairuotojų blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolė.

Rugsėjo 16–22 d. – saugaus eismo dienos.

Rugsėjo 25–28 d. – privalomų saugos priemonių (saugos diržų, šalmų, vaikams skirtų specialių sėdynių) naudojimo ir vairuotojų veiklos, nesusijusios su vairavimu (naudojimasis mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant, kai neturima laisvų rankų įrangos), kontrolė.

Rugsėjo 29–30 d. – pėsčiųjų, dviračių vairuotojų kontrolė – matomumą gerinančių saugos priemonių (atšvaitų, ryškiaspalvių liemenių su šviesą atspindinčiais elementais ir kt.) naudojimas tamsiuoju paros metu.

Ketvirtadienį uostamiestyje Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai vykdė priemonę „Dėl paspirtukininkų ir dviratininkų daromų teisės pažeidimų užkardymo“.

Remiantis Klaipėdos policijos suvestine, pareigūnai tikrino ugdymo įstaigų teritorijas, parkus, kitas jaunimo susiburti pamėgtas vietas.

Penkis asmenis pareigūnai įspėjo prevenciškai, taip pat užfiksavo du pažeidimus – ketvirtadienį, 14.35 val., Klaipėdoje, parke ties Paryžiaus Komunos gatve, pareigūnai pastebėjo du nepilnamečius – merginą ir vaikiną – kurie rūkė tabako gaminius, neturėdami 18 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Straipsnis idiotams

Apie idiotus.

Audrius

Kažkoks feikinis straipsnis. Kad tik daugiau LIKE surinkti. Aš pabandžiau rūkit 11 metų. PRIMA. Na ir toliau nerūkiau iki dabar. Man 56 m.

.

Bravo, bravo, tikri didvyriai. Pareigūnams ordinus už ypatingai pavojingo nusikaltimo užkardymą, o jaunuosius nusikaltėlius į kalėjimą iki gyvos galvos. Gerai, kad Lietuvoje nebėra vagių, žudikų, plėšikų, ir kitokių nusikalimų, todėl policija gali visas jėgas skirti kovai su nepilnamečių rūkymu. Dar galėtų surengti reidą po smėlio dėžes, nes mačiau kaip du mažiai pešėsi dėl mašinytės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS