Meras apie atnaujintą Klaipėdos vaikų ligoninę: darbai atlikti su meile | kl.lt

MERAS APIE ATNAUJINTĄ KLAIPĖDOS VAIKŲ LIGONINĘ: DARBAI ATLIKTI SU MEILE

Atsinaujinusi Klaipėdos vaikų ligoninė jau džiugina savo mažuosius pacientus. Tuo įsitikino ir čia vakar apsilankęs uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas. Pasak jo, pokyčiai – šildantys tiek akį, tiek širdį.

Remonto darbai atlikti minėtos ligoninės Priėmimo skyriuje. Mero nuomone, skirtumai, kaip vaizdas atrodė prieš ir po remonto, – akivaizdūs.

"Visų pirma, lubos tapo aukštesnės, praplatėjo koridoriai, nekalbu apie tai, kad jie tapo gerokai šviesesni, nepalyginamai jaukesni, juose yra daug visokių dekoratyvinių, puošybinių elementų, nuotraukų, piešinių, pažintinė informacija perteikta vaikams priimtinu būdu. Perėjome visą pirmąjį aukštą, kuris pasikeitė neatpažįstamai. Į viską pažvelgta vaikučio, kuris ten ateis, akimis", – įspūdžiais dalinosi meras.

Į viską pažvelgta vaikučio, kuris ten ateis, akimis.

Anot jo, darbai atlikti su meile, kokybiškai, ligoninėje atsirado daug mažiesiems situaciją lengvinančių jaukumo elementų.

"Atsirado nepalyginamai daugiau saugumo infrastruktūros. Nes plastikinės lentos, kurias reikėjo keisti, buvo gana rizikingos atsparumo ugniai atžvilgiu. Dabar visa tai padaryta pagal šiuolaikinius reikalavimus, o tai reiškia, kad saugumas – aukščiausio lygmens, įgyvendinti aukščiausi reikalavimai", – tikino V.Grubliauskas.

Meras taip pat prasitarė apie naujieną – po pusantro ar dviejų mėnesių bus pabaigtos akreditavimo procedūros dėl Vaikų konsultacinės poliklinikos.

"Džiugi žinia, kad jau patvirtinti visi statybų pabaigimo ir perdavimo aktai, belieka tik paskutiniai dokumentai, kurie susiję su akreditavimu, higienos paso gavimu. Visa įranga, baldai yra užsakyti, supirkti ir didžioji dalis jau suvežta. Laukiame išskirtinės šventės visai Klaipėdai ir jos regionui, kada ši konsultacinė poliklinika atvers duris, gerokai palengvindama srautų valdymą mažiesiems pacientams ir jų tėveliams", – kalbėjo pašnekovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tas

Ar kas nors tikrino langų kokybę? pučia kaip turguje tarp eilių...

o Selui

ir kitiems kurie šitai ligoninei aukojo nemažus pinigus nenori Grėblį padėkot?Ar viską priskiri sau?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS