Naujaisiais metais Klaipėdos savivaldybės darbuotojams – nemaloni staigmena | kl.lt

NAUJAISIAIS METAIS KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖS DARBUOTOJAMS – NEMALONI STAIGMENA

Naujaisiais metais į darbą sugrįžę Klaipėdos savivaldybės darbuotojai buvo nemaloniai nustebinti – darbovietėje neveikė interneto ryšys, o interesantai negalėjo prisijungti prie savivaldybės interneto svetainės ir susisiekti elektroniniais laiškais.

Komunikacijos skyriaus atstovai informavo, kad tai – anaiptol ne kibernetinė ataka, nesklandumai esą buvo dėl vidinės interneto linijos gedimo.

Pirmąją darbo dieną naujais metais Klaipėdos savivaldybės darbuotojai turėjo tarsi grįžti atgal į praeitį, kai visi reikalai buvo tvarkomi telefonu, popieriniais raštais ir įprastais laiškais.

Darbovietėje neveikė interneto ryšys, susisiekti su išore negalėta elektroniniais laiškais, nebuvo galima prisijungti prie savivaldybės interneto svetainės, savivaldybės feisbuko paskyroje visą dieną „kabojo“ tik sena informacija.

Kapinių tarnybai dėl interneto gedimo nepranešta apie velionių laidojimo vietą ir laiką.

Klaipėdos savivaldybės Komunikacijos skyriaus vadovės Gintarės Butkienės teigimu, popietę administracijos vidinis ryšys jau veikė, tačiau sutrikimas su išore nebuvo pašalintas ir darbo dienai einant į pabaigą.

Šalia savivaldybės esančiuose telekomunikacijų šuliniuose visą dieną buvo ieškoma gedimo priežasčių.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Dov.

Tegul savivaldybė kuo greičiau atsiprašo kačių už neapykantą joms ir jas įdarbina.

Fui , Jolanta

ŠALIA savivaldybės esančiuose telekomunikacijų šuliniuose visą dieną buvo ieškoma gedimo priežasčių.

Jolanta

Įdomus antradienis tikrai. Tai ne pirmas kartas, kai žiurkės pragraužia laidus. Tik nežinia kodėl tų žiurkių savivaldybėje niekas nenaikina, taupo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS