O. Zibalis vadovaus „Klaipėdos šventėms“? | kl.lt

O. ZIBALIS VADOVAUS „KLAIPĖDOS ŠVENTĖMS“?

Dienraščio duomenimis, uostamiesčio savivaldybės valdomos viešosios įstaigos „Klaipėdos šventės“ direktoriaus konkursą laimėjo buvęs Klaipėdos „Akropolio“ vadovas Ovidijus Zibalis. Tiesa, kad galėtų pradėti eiti naujas pareigas, jis dar turi gauti atitinkamas specialiųjų tarnybų pažymas.

„Klaipėdos švenčių“ direktoriaus vieta atsilaisvino po to, kai šių metų pradžioje iš posto pasitraukė Romandas Žiubrys, šias pareigas ėjęs nuo 2013 m. kovo.

Sausio 5-oji buvo paskutinė jo darbo diena. Kontrolierių dėmesio vis sulaukdavęs įstaigos direktorius pasitraukė „šalių susitarimu“.

R.Žiubrio išėjimas iš darbo sutapo su pasibaigusiu viešosios įstaigos „Klaipėdos šventės“ auditu.

Didesne už miesto mero ar net ministro alga dar pernai pavasarį išgarsėjęs tuometis „Klaipėdos švenčių“ direktorius praėjusią savaitę įvertintas ir Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos.

Ji vienbalsiai nusprendė, kad R.Žiubrys, dirbdamas „Klaipėdos šventėse“, nesilaikė Viešųjų ir privačių interesų derinimo įstatymo reikalavimų vengti interesų konflikto, o jam kilus – nusišalinti.

Tačiau „Klaipėdos šventės“ be nuolatinio vadovo, regis, bus neilgai.

Konkurse šioms pareigoms užimti dalyvavo septyni žmonės.

Vienas jų – O.Zibalis, kuris nuo 2005-ųjų iki šių metų pradžios vadovavo Klaipėdos „Akropoliui“.

Metų pradžioje buvo pranešta, kad šiose pareigose jį keičia ilgametę patirtį viešbučių versle turinti Kristina Viskontaitė.

Konkursą laimėjęs O.Zibalis „Klaipėdos šventėms“ galės pradėti vadovauti tik tada, kai gaus atitinkamas specialiųjų tarnybų pažymas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Tomas

Klaipėdieti, reikėtų bent pora klasių baigt, kad komentarus rašyt. Pradžiai išmokti atskirti pavasarį nuo rudens, mes Šviesų festivalis vyksta kovo mėn, o kovas, kaip žinia, yra pavasario mėnuo. Taip pat susikišt pavydą ten, kur nesueina... Žmogus laimėjo konkursą i darbo vietą ir tapo tautos priešu. Na nesuprantu aš to "lietuviško" mastymo ir pavydo...

Smagios šventės nusimato

Žinant ir mačius kaip smagiai vykdavo Akropolyje pastarus 10 metų reikalai. Panašu kad renginių laukia toks pats nykumas :D draugeli pakeitė į kitą draugelį...

Kokios šventės?

Kai dar karantinas?Pandemija tęsiasi, bet pinigus ištaškęs( teisėtai jam skirtus) Žiubrys išeina "badauti" į Jūros muziejų, o ateina Akropolių specialistas, kuris apie kultūrą žino iš PC reklamų. Kokio dydžio atlyginimo, priedų jis pageidaus, kiek turi švogerių, pusseserių, kuriuos reiks įdarbinti??? Gal kas žino, kaip šis KULTŪROS asas laimėjo konkursą"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS