Sniegas vėl smogė Klaipėdai | kl.lt

SNIEGAS VĖL SMOGĖ KLAIPĖDAI

Antradienį pajūryje dangus vėl maišėsi su žeme, siautėjo pūga, dribo gausus sniegas, šios gamtos išdaigos važiuojantiesiems sukėlė nemažai streso.

Pirmadienį nuo 6 val. ryto iki vidurdienio uostamiesčio policijos komisariato budėtojai sulaukė tiek pat skambučių kaip ir antradienį tuo pačiu laiku. Vis tik pranešimų apie nedideles avarijas būta daugiau.

Kai kas nuslydo nuo gatvės ir atsitrenkė į medį, kai kas – į stulpą. Iki popietės pranešimų apie eismo įvykius, kuriuose buvo sužeisti žmonės, negauta.

Kvietimų vaduoti žmones iš sumaitotų mašinų ugniagesiai gelbėtojai negavo. Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos operacijų vadovas atviravo, jog gelbėtojai buvo pasiruošę skubėti į nelaimės vietas, bet buvo stebėtinai ramu.

Kelionė į darbą vakar daugybei žmonių buvo kur kas ilgesnė nei įprastai.

Tik Šilalės rajone įvyko eismo nelaimė. Klaipėdoje nieko panašaus nebuvo girdėti.

Vis tik gausus sniegas vertė nervintis užmiestyje gyvenančius ir Klaipėdoje dirbančius žmones, daugelyje į uostamiestį vedančių kelių ryte buvo nusidriekusios ilgos automobilių eilės.

Kelionė į darbą vakar daugybei žmonių buvo kur kas ilgesnė nei įprastai.

Išbandymai: gatvių valytojams gausus sniegas pateikė nemenką iššūkį. Ryčio Laurinavičiaus nuotr.

Greitosios medicinos pagalbos stoties dispečeriai taip pat džiaugėsi, kad darbo krūvis nebuvo didesnis negu kitomis dienomis. Tik į namus išsikvietę medikus klaipėdiečiai buvo priversti laukti pagalbos ilgiau, kelio sąlygos neleido atvykti taip greitai, kaip tai būna kitomis dienomis, gatvėmis transportas judėjo kur kas lėčiau.

Sinoptikai žada uostamiesčiui poros dienų atokvėpį nuo gausaus snygio. Artimiausiomis dienomis turėtų laikytis teigiama oro temperatūra, naktimis numatomas vos poros laipsnių šaltukas.

Daugiau pasnigti vėl žada penktadienio naktį, o dieną numatomi nedideli krituliai.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

daivai janauskaitei

Ar tu iš medžio iškritai ar šeip nesveika?.... sausis kitaip nebus

Anonimas

Vot nieksas tas Sniegas. Is pasalu smoge nekaltai mergelei Klaipedai ir ... iskreiptu budu isprievartavo.

Graži žiema

Pasnigo, visur baltą, šaltą, bet tai juk žiema. Važinėju gatvėmis kaip žiemą ir ant ko nors savo pyktį išlieti, net nesinori, juk žiema tokia trumpa. Gražios dienos visiems.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS