Uostamiestyje grandė gatvės nelygumus | kl.lt

UOSTAMIESTYJE GRANDĖ GATVĖS NELYGUMUS

Herkaus Manto gatvės dalyje nuo Lietuvininkų iki Atgimimo aikštės pašalintos provėžos. Ypač jos gilios buvo sankryžose, ten, kur yra autobusų stotelės.

Pasak specialistų, situacija buvo avarinė – gilios provėžos kėlė pavojų eismo dalyviams. Kai kuriose vietose nelygumai trukdė važiuoti žemesniems automobiliams.

"Provėžas nufrezavome, avarinę situaciją pašalinome. Dabar ieškosime efektyviausio būdo, kaip sustiprinti dangas, ir pirksime darbus", – teigė Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė.

Tad eismo dalyviams kol kas teks važinėti Manto gatve, nors darbai ir nebaigti.

Dėl remonto šioje gatvėje šešias valandas buvo ribojamas eismas, tačiau didelių nepatogumų vairuotojai nepatyrė. Nelygumų frezavimas vyko ne piko metu.

Kad būtina remontuoti Manto gatvėje susidariusias provėžas, apsispręsta pavasarinės miesto apžiūros, kuri vyko balandį, metu.

Paprastai visada pirmiausia remontuojamos ir prižiūrimos magistralinės miesto gatvės, kuriomis važinėja viešasis transportas.

GALERIJA

  • Uostamiestyje grandė gatvės nelygumus
  • Uostamiestyje grandė gatvės nelygumus
Vytauto Petriko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

r

Jei gerai pamenu, analogišką provėžų remontą čia jau darė vos prieš kelis metus, sakė, kad bus tvarka, kada gi ji, pagaliau, iš tikro bus?

Klaipėdskas

Maladėc, viduryje dienos...

mhm

įrengus tinkamus pagrindus, kelio danga laikytų n metų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS