A. Vaitkus sveikina Tarptautinės mokytojų dienos proga | kl.lt

A. VAITKUS SVEIKINA TARPTAUTINĖS MOKYTOJŲ DIENOS PROGA

  • 1

Mieli Klaipėdos mokytojai, dėstytojai, švietimo ir akademine bendruomene,

Tikiu, kad kiekvienas turime Mokytojų, palikusių gilius pėdsakus mumyse – kažkokiu ypatingu būdu perteikusių svarbias gyvenimo tiesas, vertybes, išmintį, patarimus. Tokių – Gyvenimo mokytojų – pamokos lydi ką beveiktume, kur benukeliautume. Sveikindamas profesinės šventės proga, linkiu, kad savo mokinių atmintyje liktumėte būtent tokie Mokytojai, kuriuos su didžiule pagarba ir dėkingumu prisimename įvairiausiomis progomis.

Mokytojai – žmonės, kurie supranta gero žodžio svarbą. Tegu Jūsų ir Jūsų mokinių kasdienybėje būna daug svarbių, teisingų, padrąsinančių, motyvuojančių žodžių ir darbų!

Sveikinu Jus Tarptautinės mokytojų dienos proga ir dėkoju Jums už sunkų, atsakingą darbą, ugdant mūsų vaikus ir anūkus – mūsų ateitį.

Jūsų meras

Arvydas Vaitkus

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

bobutė

jo, sveikinam mokytojus dagyvenusius iki tokio laiko kuomet turi maldauti sau atlyginimų ir bent kiek normalesnių darbo sąlygų. Girdėjau, kad šiaip taip pasiekę derybų su dabartiniais valdančiaisiais, dabar vargsta mėgindami atkreipti dėmesį į jiems rūpimas tasi temas. Būtent į darbo užmokestį ir darbo sąlygas. O valdantieji kažkaip-tai vis suka į tą pusę kad mokytojai turi ugdyti mokinius pagal tinkamas :) programas ir kelt mokytojo prestižą. Ir kad išugdyt kuo daugiau norinčių stot į mokytojų specialybę:) Na ar ne de-bilai tie musų valdantieji? Ir ką su tokiais gali susitart?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS