Vitės mokyklai priekaištų neturėjo | kl.lt

VITĖS MOKYKLAI PRIEKAIŠTŲ NETURĖJO

Vitės pagrindinėje mokykloje priešmokyklinukams užtikrinamos tinkamos ugdymo sąlygos. Taip vakar nusprendė švietimo įstaigą aplankę ir patalpas įvertinę Kultūros, švietimo ir sporto komiteto nariai.

„Pavasarį vykusio komiteto posėdžio metu, besirengiant priimti priešmokyklinio ugdymo grupes, buvo svarstomos ataskaitos apie įvairių mokyklų padėtį. Tada kai kam kilo abejonių, kad Vitės mokykloje nėra sukurta tam tinkamų sanitarinių, ugdymo sąlygų, kad reikia remonto, didesnių investicijų, savivaldybės administracijos dėmesio. Priėmėme sprendimą, kad kontroliuosime pasirengimo procesus“, – apsilankymo ugdymo įstaigoje tikslą paaiškino komiteto pirmininkas Arvydas Cesiulis.

Jo teigimu, nuvykus į mokyklą pastebėta, kad per vasarą nuveikta daug – sutvarkytos priešmokyklinio ugdymo grupėms tenkančios sanitarinės patalpos, klasės, kitos erdvės.

Pašnekovas patikino, kad šiuo metu Vitės mokykloje veikiančios trys priešmokyklinio ugdymo grupės atitinka keliamus reikalavimus ir išskirtinių pastabų joms nesama.

„Rezultatas toks, kad mes turime labai gerą, pozityvią aplinką ir tikrai patenkintus tėvus, vaikus bei pedagogus“, – apibendrino A.Cesiulis.

Tiesa, kai kurie komiteto nariai pastebėjo, kad nors priešmokyklinio ugdymo grupės ir yra geros būklės, tačiau likusi mokyklos dalis šaukiasi remonto.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

TAIP

Pritariu, kad direktorei laikas jau užleisti vietą jaunesniems vadovauti. Tiek metų atidirbta.

darbuotoja

Ne direktorei reikia dėkoti, o pavaduotojai ugdymui Renatai. Direktorei reiktų padėkoti ir išlydėti į jau senai užtarnautą poilsį.

darbuotoja

Ne direktorei reikia dėkoti, o pavaduotojai ugdymui Renatai. Direktorei reiktų padėkoti ir išlydėti į jau senai užtarnautą poilsį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS