Palangos paplūdimyje rasta sušalusi ir sutrikusi mergaitė | kl.lt

PALANGOS PAPLŪDIMYJE RASTA SUŠALUSI IR SUTRIKUSI MERGAITĖ

Lietuvos žmones pastarosiomis dienomis neramina dviejų paauglių likimas. Be žinios dingusios mergaitės užminė mįsles policininkams. Atrodo, kad 15-metės palangiškės atvejis – kiek kitoks.

Tuo metu, kai sostinės pareigūnai ir būrys savanorių Vilniaus apylinkėse ieško 13-metės mergaitės, o šiauliečiai – 15-metės, keisti įvykiai, susiję taip pat su paaugle mergaite, ketvirtadienį vėlai vakare vystėsi ir Palangoje.

Šis atvejis baigėsi laimingai ir, tikėtina, taps pamoka ne tik pačiai nepilnametei.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinės, naktį į penktadienį, netrukus po vidurnakčio, į Klaipėdos ligoninę buvo atvežta 15-metė mergaitė. Jai buvo sutrikusi sveikata, be to, ji buvo gerokai sušalusi.

Apie šį atvejį informuoti vaikų teisių saugotojai.

Atrodo, kad mergaitė bendravo su bendraamžiais ir to bendravimo metu buvo vartojamas alkoholis. Nepilnametė dėl to pasijuto blogai. Tikra sėkmė, kad tėvams pasisekė susisiekti su dukra ir iš nerišlaus pokalbio jie suprato, kad vaikui reikalinga pagalba. Mergaitė buvo rasta pajūryje sušalusi ir sutrikusi.

Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas džiaugėsi, kad šios mergaitės istorija turi laimingą pabaigą. Nepaisant to, pareigūnai ketina aiškintis, iš kur nepilnamečiai gavo alkoholio ir kitas šio įvykio aplinkybes.

Vaikų ligoninės Reanimacijos skyriaus medikams apsinuodiję nepilnamečiai – jokia naujiena. Gydytojai ne kartą yra pasakoję, kad apsinuodijimas alkoholiu ar kitomis svaigiomis medžiagomis gydomas taip pat kaip ir bet kuria kita medžiaga – suleidžiant priešnuodžių ir sudarant galimybę ramiai išsimiegoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Herkus

Mergina buvo priversta gerti tų draugų ,kad įrodytų kietumą jiems. Kvaila ,bet ....taip būna . Dabar tikrai reikės psichologiškai diebti daug ,kad atsistatytų. Ir prapurtyt,prajudint tuos draugus.. Tėvų vietoje ta video parodyčiau kam reikia ir tokie ''draugeliai'' tegu turi bėdų .

Agnė

Mergina buvo išprovokuota gerti draugų,kurie vėliau šaipėsi ,tyčiojosi ir filmavo kaip ''moksliukė'' (ji tikrai nyostabiai mokosi) prigeria ,čia žiaurumas tų draugų ir durnumas,o panelei trūko pasitikėjimo savimi ir suvokimo ,kad jie gera ir nereikia nieko įrodinėti,kad nėra blogai jei tu gerai mokaisi... protinga normali mergina ,kurios tėvai normalūs ir viskas tvarkoj su jais.

Bjet

90 proc. komentatorių turi psichinių problemų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS