Klaipėdoje agresyvus vairuotojas sužalojo pareigūną | kl.lt

KLAIPĖDOJE AGRESYVUS VAIRUOTOJAS SUŽALOJO PAREIGŪNĄ

Policininkų darbą nuolat kritikuojantys socialinių tinklų naudotojai dažniausiai reiškia radikaliai priešingas nuomones: vieni pyksta, kad policininkai nedirba, kiti tvirtina, kad jie pernelyg uolūs ir aršūs tarnyboje. Vienas tokių aršuolių pirmadienį ryte susigrūmė su pareigūnais ir buvo uždarytas į areštinę.

Veiksmas tą rytą, apie 8.30 val., vystėsi uostamiesčio Baltijos prospekte. Policininkai sustabdė mikroautobusą „Mercedes-Benz Sprinter“, siekdami patikrinti vairuotojo dokumentus.

Gali būti, kad pareigūnai jau įtarė, jog vairuotojas jų neturės.

Paaiškėjo, kad 37-erių vyras neturi teisės vairuoti. Jis buvo blaivus, bet elgėsi neadekvačiai ir nenorėjo paklusti teisėtiems pareigūnų reikalavimams.

Pokalbio su pareigūnais metu vyras įsikarščiavo, ėmė įžeidinėti policininkus, o netrukus griebėsi smurto.

Tą rytą su Kelių eismo taisyklių pažeidėju bendravo 24 metų policininkas ir 25-eri pareigūnė. Vairuotojas juos stumdė ir mušė.

Kai pažeidėjas ėmė mojuoti rankomis, labiausiai kliuvo uniformuotam pareigūnui, į įvykio vietą teko kviesti greitosios medicinos pagalbos ekipažą. Pagalbą policininkui jie suteikė ten pat gatvėje ir patarė kreiptis į gydymo įstaigą bei gydytis ambulatoriškai.

Įtariamasis kelionės tikslo tą rytą nepasiekė – jis buvo uždarytas į areštinę, miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo pareigūnui, įtariamajam gresia viešųjų darbų bausmė, bauda arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Jeigu sužalotas policininkas norės prisiteisti žalos atlyginimą, kaltu pripažinto asmens lauktų dar daugiau nemalonumų.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Chi

Mūsų policija- tik vardas! Neduok Dieve, jei policininkas tramdytų tokį aršuolį, paskui pats būtų užtampytas po teismus, taip ir gaunasi, kad geriau nukenčia patys. O dar porininkės mergužėlės.., be žodžių!

Kur toliau?

Daužomi, spardomi mokytojai( nėščios pedagogės), žalojami policininkai... Kur jau toliau? Gal viena kartą kaip Vengrija, Slovakija, Lenkija, Čekija pradėki galvoti ne apie nukvakusių ES globalistš įstatymus, o pradėkime gyventi savo galva, galvodami, kaip naikinama Lietuvos tauta?

Anonimas

Dauzykit tuos fasistinius pedofilu rezimo STRIBUS. Matet kaip STRIBAI zvenge kai gestapo kales tampe vaika. Sis vaizdo yrasas vaikscioja internete visur. Tegul mato pasaulis koks zveriskas fasistinis Landzbergio rezimas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS