Klaipėdoje tarp daugiabučių mirė paauglys | kl.lt

KLAIPĖDOJE TARP DAUGIABUČIŲ MIRĖ PAAUGLYS

Klaipėdoje penktadienį vakare viešoje vietoje aptiktas negyvas paauglys. Atskubėję medikai padėti jam nebegalėjo.

19.40 val. bendruoju pagalbos telefonu paskambinęs praeivis pranešė, kad pietinėje Klaipėdos pusėje, Budelkiemio gatvėje, viešoje vietoje rado ant žemės gulintį paauglį. Vaikinukas nerodė gyvybės ženklų.

Į įvykio vietą atskubėjo medikai ir policininkai. Greitosios medicinos pagalbos stoties gydytojas buvo priverstas konstatuoti, kad vaikas jau mirė, gaivinti jo nebuvo prasmės.

Pareigūnai išsiaiškino, kad tai 14-metis vaikas, išorinės apžiūros metu jokių sužalojimo požymių nepastebėta.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Tikėtina, kad teismo medicinos ekspertai savo darbo imsis tik pirmadienį. Iki tol, veikiausiai, nebus atliekami ir kiti tyrimo veiksmai, nebent įvykio liudininkai ar artimieji paliudytų apie vaiko žūties aplinkybes.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Anonimke

Taip jis buvo labai geras draugas o medikam nebuvo prasmes jo gaivint nes 2+h jie vaziavo tai cia visiem aisku kad neisgelbetu jo kai jie apie 3h vaziavo.

Anonimas

Papildysiu nes asmeniskai pazinojau nepilnameti kuris mire. Jis ta diena ne tik dujas trauke bet ir suruke neaiskia cigarete ir begdamas nukrito o kalti yra medikai nes jiems buvo pranesta kad vaikas negyvas guli kieme ir jie neatvyko gal kokias 3 valandas tai todel ir mire o istikro buvo labai geras draugas sunku patiketi kad jo nebera bet sakau kas rasot kad cia del skiepo tai nerasykit nesamoniu nu blemba nereikia kisti to prie vaiko mirties kai yra aiskiai parasyta kodel, ziurekit ka rasot

Atsakimas anonimui

Yra filmuota medzega kaip medikai gaivyno .ir nerasykite vėjų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS