Klaipėdos priemiesčiuose vagys grįžta į privačių namų kvartalus | kl.lt

KLAIPĖDOS PRIEMIESČIUOSE VAGYS GRĮŽTA Į PRIVAČIŲ NAMŲ KVARTALUS

Panašu, kad vagys, pernai siaubę Klaipėdos priemiesčiuose gyvenančių žmonių namus ir nepagauti pareigūnų, vėl ieško nesunkiai prieinamo grobio.

Jakuose gyvenanti šeima sekmadienį apie 10.30 val. pastebėjo, kad name pabuvojo nusikaltėliai.

Atidžiau apsižiūrėję namo savininkai pastebėjo, kad dingo 1,7 tūkst. eurų, laikytų ne slaptavietėje, o lengvai prieinamoje vietoje. Be to, vagys rado brangius šeimos narių papuošalus: auksinę apyrankę, auksinių ir sidabrinių žiedų.

Suskaičiavę visus nuostolius nukentėjusieji nurodė patyrę 5,7 tūkst. eurų žalą.

Spėjama, kad vagys į namą pateko pro praviras garažo duris.

Kada tiksliai galėjo būti įvykdyta vagystė, dar aiškinamasi.

Vasarį būta panašios vagystės Priekulės apylinkėse. Pareigūnai linkę manyti, kad ten veikė kiti nusikaltėliai, nes į būstą buvo brutaliai įsibrauta sulaužius užraktą.

Tačiau garantijų, kad šiuos du nusikaltimus įvykdė skirtingi nusikaltėliai, nėra. Vyksta abiejų vagysčių tyrimas, pareigūnai aiškinasi galimas šiuos nusikaltimus įvykdžiusių asmenų sąsajas su panašiais anksčiau vykdytais nusikaltimais.

Neseniai kito priemiesčio gyventojai dalijosi žinia, kad vėlų vakarą du nepažįstami asmenys tikrino, ar atviri sodybų vartai, ar užrakintos kiemuose stovinčios mašinos. Žmonės neslėpė, kad tąkart buvo ir nukentėjusių.

Pernai netoli Klaipėdos privačiuose namuose gyvenantys žmonės nukentėjo nuo įžūlių vagysčių. Vagys išsinešdavo seifus su juose laikomomis vertybėmis, vogė, kai šeimininkai buvo namuose. Nekviestus svečius ne kartą fiksavo vaizdo stebėjimo kameros, bet identifikuoti ir sulaikyti bent vieną jų nepavyko.

Ilgokai lindėję ramiai nusikaltėliai vėl ėmė kelti galvas. Todėl pareigūnai ragina gyventojus vienytis savo turto apsaugai, stebėti ne tik savo, bet ir kaimynų kiemus, pranešti policijai apie kiekvieną bent kiek įtarimų keliantį asmenį.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Chi

Natalija Bunkė sugėdino šniukštinėtojus, dar nufilmavo, tai gavo už tai tiesiai į rankas tokiems nemažai tūkstantėlių atiduoti.. Pagal teisėsaugą jie gi tik žvalgėsi, nieko nepavogė.. Tai va, nereikia nė vogti, užtenka jus paerzinti, kad pasiviję į skūrą užmestumėt.., ir patys naktinėtojams sumokėsit už "ekskursiją" po kiemus.

senis

na pagaus , bet juk nėra kam pasakos parašyt kad teismai patikėtu ,tai ir nebaudžia ,tai kam gaudyt.

Petrui

Jei rankos iš šiknos auga, o galva reikalinga kepurei nešioti, tai tiek ir sugebi… ir niekas dėl to nekaltas, o tik pats. Petro žiniai dauguma gyvenančių namuose pasiėmę kreditus ir sąžiningai dirba ir moka …
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS