Kruvini konfliktai: vyrai įtariami žmonų nužudymu | kl.lt

KRUVINI KONFLIKTAI: VYRAI ĮTARIAMI ŽMONŲ NUŽUDYMU

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams teko nemenkas iššūkis – vieną dieną jie ėmėsi trijų žmonių žūčių aplinkybių tyrimo. Žuvo dvi moterys ir vienos jų vyras. Esama įtarimų, kad žmoną nužudęs sutuoktinis nusižudė.

Sekmadienį vakare, apie 21.30 val., Kalvaičių kaimo ribose, kuris yra visai netoli Vilkyškių (Pagėgių savivaldybė) įvyko avarija – į pakelės medį rėžėsi 64 metų vyro vairuojamas automobilis „Chevrolet Captiva“.

Vairuotojas žuvo iškart. Pareigūnai apžiūrėjo įvykio vietą ir maždaug po valandos nusprendė pranešti apie vyro žūtį jo sutuoktinei. Telefonu moteris neatsiliepė, todėl policininkai nusprendė apsilankyti poros namuose Vilkyškių miestelyje.

Avarija įvyko visai netoli poros namų, vyras vairavo savo vardu registruotą automobilį.

Čia jų laukė sukrečianti staigmena – žuvusio avarijoje vyro sutuoktinė rasta negyva. 58-erių moters kūnas buvo su daugybe smurto žymių. Buvo panašu, kad ji nužudyta neseniai. Taip gimė versija, kad konflikto metu sutuoktinis nužudė žmoną ir nusprendė nusižudyti.

Tačiau šį spėjimą pareigūnams dar teks patikrinti, tiriami visi įmanomi abiejų žūčių scenarijai.

Policijos pareigūnų teigimu, pora buvo tvarkinga, policija neturi jokių abu sutuoktinius kompromituojančių duomenų.

Sekmadienį Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) budėtojams buvo pranešta apie dar vienos smurtą patyrusios moters mirtį.

Apie 13 val. pagalbos telefonu paskambinęs vyras pranešė, kad mirė jo žmona. Visa tai įvyko Šilalėje, daugiabučiame name.

Pareigūnai išskubėjo į Maironio gatvę tikrinti informacijos. Bute jie rado visiškai girtą (3,74 prom.) 31 metų vyrą ir 30-metės jo sutuoktinės lavoną.

Moters kūne ryškėjo daugybė sužalojimų.

Akivaizdu, kad tarp sutuoktinių vyko konfliktas. Daugiau apie jį tikimasi sužinoti, kai į areštinę uždarytas įtariamasis prasiblaivys.

Panašu, kad vyras apie žmonos mirtį pranešė nedelsdamas.

Policijai šis asmuo labai gerai pažįstamas. Pasak Tauragės AVPK atstovės spaudai Linos Banienės, vyras ne kartą buvo teistas už kriminalinius nusikaltimus bei baustas administracine tvarka.

Tragedija pasibaigusio įvykio aplinkybės dar bus tiriamos.

Klaipėdos AVPK atstovai pranešė, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pirmadienio naktį Palangoje anapilin iškeliavusios moters mirties aplinkybių. 2.25 val. Medvalakio gatvėje, namuose konstatuota 66-erių moters mirtis. Kol kas mirties priežastis nežinoma, apie įtarimus, kas galėjo atsitikti šiai moteriai, nepranešama.

Gairės: pagalba moterims, nužudytos žmonos, smurtas prieš moteris, konfliktai, žmogžudystės
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS