Moteris seife pasigedo 30 tūkst. eurų | kl.lt

MOTERIS SEIFE PASIGEDO 30 TŪKST. EURŲ

Net namuose įrengtas seifas neapsaugo santaupų. Klaipėdoje ne vienas žmogus prarado būstuose laikomus pinigus, nepaisant to, kad jie buvo laikomi seife.

Į uostamiesčio policiją kreipėsi 68-erių moteris ir pranešė pasigedusi savo bute, esančiame Šiaulių gatvės daugiabučiame name, įrengtame seife laikytų pinigų.

Dingo 30 tūkst. eurų. Kada ir kas paėmė pinigus be savininkės žinios, pareiškėja negalėjo nurodyti. Seifas nebuvo išlaužtas.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Klaipėdoje panašūs pranešimai nėra naujiena. Šių metų pradžioje pietinėje miesto pusėje tą pačią dieną pranešta apie du panašius nusikaltimus.

Vienu atveju buvo pavogtas visas seifas su brangiu turiniu. Kita nukentėjusioji rado ištuštintą seifą, bet į jį nebuvo įsilaužta.

Lygindami panašius nusikaltimus pareigūnai kalba negalintys teigti, kad visi su seifais susiję nusikaltimai yra to paties asmens darbas.

Būta duomenų, kad atsirakinę seifus pinigus savinosi nukentėjusiųjų artimieji ar pažįstami asmenys.

Tikėtina, kad ir vagystė Šiaulių gatvėje bus greitai išaiškinta.

Kai seifai buvo pavogti ar išlaužti, akivaizdu, kad darbavosi butų vagys. Paprastai jie tikrina informaciją bei seka būstų šeimininkus ir braunasi į būstus tik įsitikinę, kad nebus sučiupti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ramus

Reikia namiskiu klausti , o ne policijos... Plius manau kad cia juodi pinigai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS