Neįtikėtina: tarp 1 tūkst. vairuotojų – nė vieno girto | kl.lt

NEĮTIKĖTINA: TARP 1 TŪKST. VAIRUOTOJŲ – NĖ VIENO GIRTO

Uostamiesčio policininkai sutrikę – įspūdingo masto reido metu nesučiuptas nė vienas rimtesnis pažeidėjas, o visi tikrinti vairuotojai į alkoholio matuoklį „pūtė“ nulius.

Uostamiesčio policininkai sutrikę – įspūdingo masto reido metu nesučiuptas nė vienas rimtesnis pažeidėjas, o visi tikrinti vairuotojai į alkoholio matuoklį „pūtė“ nulius.

Kas atsitiko su klaipėdiečiais? Gal jie nustojo gerti? Taip Kelių policijos biuro pareigūnai kalbėjosi ketvirtadienio vakarą, kai nieko nepešę sugrįžo iš reido.

Eismo dalyviai buvo tikrinami nuo 20 iki 22 val. Tuo pačiu metu buvo užblokuoti visi išvažiavimai iš Klaipėdos. Tarnybinius automobilius ir užkardus išdėliojo net 46 policijos patruliai.

„Iš tiesų, keista, įkliuvo tik vienas vairuotojas, automobilį vairavęs, nors neturėjo vairuotojo pažymėjimo“, – kukliais rezultatais guodėsi Kelių policijos biuro pareigūnas Edgaras Rūtelis.

Kol kas tiksliai nesuskaičiuota kiek automobilių buvo patikrinta per dvi valandas, tačiau spėjama, kad – ne mažiau tūkstančio.

Šį kartą pareigūnai automatus „Kalašnikov“ paliko seifuose. Į reidą buvo nuspręsta imti kur kas mažesnius ir saugesnius automatus MP5.

„Vairuotojai nesitikėjo, kad tokiu prastu oru bus tikrinami vairuotojai. Labai lijo. Visi žiūrėjo nustebę, kad tiek daug pajėgų išėjo vienu metu. Vienintelis pažeidėjas įkliuvo Klemiškės gatvės ir Palangos kelio sankryžoje“, – kalbėjo pareigūnas.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

romke

dziaugtis reiketu kad vairuotojai tampa samoninges,bet ne apgailestauti Butu smagu girdeti kad menesio ataskaitose pateikiama - patikrinta 100000 vairuotoju reidu metu - isgerusiu rasta 3 ir tie patys lengvo girtumo ,stai kur rezultatas, o tai apgailestauja....

romas

Pasirinktas kvailas laikas ir savaites diena.pabandykit penktadienio nakti)

deburr

Sutinku su ''Vairuotoja''!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS