Pareigūnai išaiškino narkotikų platintojų nepilnamečiams tinklą Palangoje | kl.lt

PAREIGŪNAI IŠAIŠKINO NARKOTIKŲ PLATINTOJŲ NEPILNAMEČIAMS TINKLĄ PALANGOJE

  • 6

Klaipėdoje išaiškinti narkotikų nepilnamečiams platintojai, įtarimai tyrime pareikšti penkiems asmenims, vienas jų – nepilnametis.

Kaip penktadienį informuoja Klaipėdos policija, praeitais metais gegužės mėnesį, Palangoje gautas pranešimas apie mokykloje besimokantį ir galimai narkotikais apsinuodijusį nepilnametį.

Teisėsaugininkai išsiaiškino, kad prieš tai nepilnametis parūkė elektroninę cigaretę su skysčiu, turinčiu psichotropinių medžiagų, kuri vėliau buvo rasta ugdymo įstaigoje.

Nustatyta, kad su šiuo įvykiu galėjo būti susiję kiti, anksčiau neteisti jaunuoliai, gyvenantys Palangoje – 16 metų ir 19 metų tos pačios ugdymo įstaigos moksleiviai bei individualią veiklą vykdęs 20 metų vaikinas.

Praeitais metais spalio mėnesį uostamiesčio pareigūnai Palangoje sulaikė jau minėtą 19 metų vaikiną, pas kurį rasta narkotinė medžiaga – kanapės bei smulkintuvas. Atlikus kratą jo gyvenamojoje vietoje, policijos pareigūnai rado psichotropinės medžiagos.

Atlikus kratą aukščiau šešiolikmečio gyvenamojoje vietoje, rasta elektroninėms cigaretėms skirto skysčio su psichotropinėmis medžiagomis.

Iš viso įtarimai tyrime pareikšti penkiems asmenims – 16, 19, 20, 24 ir 28 metų jaunuoliams, jie kaltinami neteisėtu disponavimu narkotikais, dalis – turint tikslą juos platinti ar platinus.

24 metų ir 28 metų įtariamieji buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę. Vėliau jiems paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje. Kitiems trims įtariamiesiems paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 2 iki 8 metų.

GALERIJA

  • Pareigūnai išaiškino narkotikų platintojų nepilnamečiams tinklą Palangoje
  • Pareigūnai išaiškino narkotikų platintojų nepilnamečiams tinklą Palangoje
  • Pareigūnai išaiškino narkotikų platintojų nepilnamečiams tinklą Palangoje
  • Pareigūnai išaiškino narkotikų platintojų nepilnamečiams tinklą Palangoje
Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

tonfa

teisingiausia būtų utilizuoti, už suluošitus žmones

PIPO

Deze rotzooi komt steeds dichter bij. Een Pilletje is tegenwoordig goedkoper dan een biertje in de kroeg. Dus............... makkelijk he..?

Blogis ten su kaifo elementais

Kas vartoja ima iš ateities
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS