„Rybporto“ chuliganai suniokojo futbolo aikštę | kl.lt

„RYBPORTO“ CHULIGANAI SUNIOKOJO FUTBOLO AIKŠTĘ

Šalia Vydūno gimnazijos esanti dirbtinės dangos futbolo aikštė tapo vandalų niekšybių objektu. Dienos metu pusnuogiai paaugliai savo rankomis suniokojo naują tvorą.

Žvejybos uosto rajone esanti futbolo aikštelė itin mėgstama netoliese gyvenančių vaikų ir jų tėvų. Joje taip pat laiką leidžia vaikų namų globotiniai.

Dar pavasarį uostamiesčio futbolo mėgėjai atnaujino tvorą, buvo aptvarkyta aplinka. Tačiau gerais darbais bendruomenė džiaugėsi neilgai.

Pirmadienį apie 16–17 val. aikštelėje pasirodę trys chuliganai darbavosi mikliai: sudarkė kone visą tvorą ir krizendami pasišalino.

Anot ten buvusių liudininkų, ūgtelėję jaunuoliai vilkėjo juodus šortus, buvo be marškinėlių, yra dažnai sutinkami vadinamajame Žvejybos uoste.

"Pats dieną ten buvau, palikau sūnų žaisti su draugais, o grįžęs apie 19 val. išsigandau. Koks turi būti besmegenis, kad taip elgtumeisi? Ėjo aplink aikštę ir viską aplinkui draskė. Net akys ant kaktos iššoko pamačius", – stebėjosi Sulupės seniūnaitis Saulius Liekis.

Anot jo, kai kurie praeiviai pažino nenaudėlius.

"Netoliese buvę žmonės papasakojo, kad jaunuoliai elgėsi labai drąsiai, yra matyti rajone. Į prašymus nedraskyti tvoros nekreipė jokio dėmesio. Išardytos kone visos tvoros dalys. Vienas uostamiesčio treneris, dirbantis su vaikais, pats ėmėsi darbų, surado rėmėjus ir šį pavasarį sutvarkė tvorą. Visi džiaugėsi, o dabar teks vėl remontuoti. Pirmiausia informuosime policiją, nors didžiausia pamoka nenaudėliams būtų viešumas. Ta proga su bendruomenės pareigūnais jau esame suderinę laiką, kad būtų pradėtas patruliavimas rajone", – kalbėjo S. Liekis.

Apie niekšybę sužinoję neabejingi klaipėdiečiai ketina solidarizuotis ir sutvarkyti tvorą.

Tiesa, pats Vydūno gimnazijos direktorius Arvydas Girdzijauskas apie įvykį sužinojo tik iš žurnalistų. Jo žodžiais tariant, mokykloje šiuo metu ir taip daug darbų, todėl direktorius nepastebėjo pokyčių aikštelėje.

"Dabar yra tikrai labai užimtas laikas. Atsiprašau, bet kiekvienos lentos neturiu laiko apžiūrėti", – nukirto A. Girdzijauskas.

Paklaustas, ar futbolo aikštė bus tvarkoma, pašnekovas netuščiažodžiavo: "Manau, kad taip", – užbaigė pokalbį direktorius.

GALERIJA

  • „Rybporto“ chuliganai suniokojo futbolo aikštę
  • „Rybporto“ chuliganai suniokojo futbolo aikštę
  • „Rybporto“ chuliganai suniokojo futbolo aikštę
  • „Rybporto“ chuliganai suniokojo futbolo aikštę
Sauliaus Liekio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Atsibuskime

Jei gali niekadėjus atpažinti,tai jie ir turėtų viską sutvarkyti .Ir dar paskirti juos visus metus budėti prie stadiono ir žiūrėti tvarką,kad dar kas tsip nepasielgtų.Kur mes einame...?O Dieve...!Niekadėjai nieko nebijo...Turim tokius fotografuot ir policijai perduot....

Tų benkartų

Ieškokit prie pempininkų kebabinės vakarop

Buna

Policija ju bijo ir rybporto bijo!!! Je tik Taikos vazineja gaudo ka nubaust uz eisma!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS