Iš sąskaitos išgaravo 17 tūkst. eurų | kl.lt

IŠ SĄSKAITOS IŠGARAVO 17 TŪKST. EURŲ

  • 4

Klaipėdos miesto policijos komisariate užregistruotas 1970 m. gimusio vyro pareiškimas, kuriame nurodoma, kad ketvirtadienį vyras neteko stambios sumos.

Apgaulės būdu iš pareiškėjo banko sąskaitos buvo pasisavinta 7,1 tūkst. eurų. Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Dar vienas toks pareiškimas gautas taip pat penktadienį.

Komisariate užregistruotas 1970 m. gimusios moters pareiškimas, kuriame nurodoma, kad dar vasario 26 d. apgaulės būdu, neva investuojant, iš pareiškėjos banko sąskaitos buvo pasisavinta 17 tūkst. eurų. Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Klaipėdos miesto policijos komisariate užregistruotas 1993 m. gimusio vyro pareiškimas, kuriame nurodoma, kad balandžio 22 d. telefonu paskambinęs nepažįstamas asmuo apgaulės būdu išviliojo 3 tūkst. 99 eurus.

Pradėtas tyrimas dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

skaitytojas

Be banko darbuotojo pagalbos zulikai nezino pas ka ir kiek saskaitoje yra pinigu ...zulikai verbuoja banko aferistes -tus ,,pazadedami gal puse ? nugvelbtos sumos.. O dabar paziuresiu ar sis komentaras patiks administratoriui ??

Anonimas

kada lietuva taps valstybė kuri turėtu savo banką.

Anonimas

Ragai ten su tais bitkoinais. Jau seinai aisku. Feisbuke pastoviai tokios reklamos. Ivestuok investuok ir po to ziurek tavo saskaitoj tik nuliai. Kazin, ar sveiko proto zmogus kalbes apie savo saskaitoje turincius pinigus ir kodus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS