Šeštadienis Klaipėdoje: smurtas bare ir parduotuvėje | kl.lt

ŠEŠTADIENIS KLAIPĖDOJE: SMURTAS BARE IR PARDUOTUVĖJE

Šeštadienį į pareigūnus kreipėsi dar vienas asmuo, sumuštas prie baro Žvejų gatvėje. O kitas keistas incidentas fiksuotas parduotuvėje – muštynėse neva dalyvavo ne tik neblaivi moteris, bet ir apsaugos darbuotojas.

Kovo 16 d. Klaipėdos policijos komisariato pareigūnai gavo 1992 m. gimusio vyro pranešimą, kuriame nurodyta, kad šeštadienį, apie 4 val., Žvejų g., lauke, viešoje vietoje, jis, kaip teigiama, buvo galbūt sumuštas nepažįstamų asmenų.

Taip pat vakar, apie 18.30 val., vienoje Taikos prospekte esančioje parduotuvėje, 1978 m. gim. moteris spyrė asmeniui, jo tapatybė taip ir nenustatyta.

Pareigūnų suvestinės duomenimis, 1986 m. gim. parduotuvės apsaugos darbuotojas, įtariama, trenkė minėtai moteriai bei kartu su ja buvusiam 1970 m. gim. vyrui.

Pareigūnai nustatė, kad moteris įvykio metu buvo neblaivi, ji į alkotesterį pripūtė 1,73 prom., o su ja buvęs vyras – 2,02 prom.

Asmenims įteikti šaukimai į apklausą.

Abiem atvejais pradėti viešosios tvarkos pažeidimo tyrimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

> h

durnas tavo tėvo sūnus.

J

Tau pačiam matyt su galva negerai, paklydo žmogus ir tiek reikalų.

h

tu siaip durnas? ar galva skauda? ble raso apie smurta, o tu cia apie Lidl , rasyk paciam Lidl , o ne i tema tokius komentarus. Skirkit kur kas yra,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS