Teismas svarstys pratęsti suėmimą kūdikį pro langą Klaipėdoje išmetusiam vyrui | kl.lt

TEISMAS SVARSTYS PRATĘSTI SUĖMIMĄ KŪDIKĮ PRO LANGĄ KLAIPĖDOJE IŠMETUSIAM VYRUI

Ketvirtadienį vyksiančiame Klaipėdos apylinkės teismo posėdyje bus sprendžiama, ar tenkinti prokuratūros siūlymą pratęsti suėmimą per langą uostamiestyje kūdikį išmetusiam vyrui.

„Bus sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės pratęsimo“, – Eltai trečiadienį teigė Generalinės prokuratūros atstovė Viktorija Jonuitė.

Lapkričio 20 dieną Klaipėdos apylinkės teismas vyrui skyrė suėmimą dviem savaitėms, tačiau įtariamasis dėl prastos sveikatos būklės posėdyje nedalyvavo.

V. Jonuitė patvirtino, kad ketvirtadienį į Klaipėdos apylinkės teismo posėdį įtariamąjį ketinama atvesti.

Lapkričio 18 dieną prie vieno iš Klaipėdoje, Laukininkų gatvėje, esančių daugiabučių buvo rastas ant žemės gulintis šiais metais gimęs kūdikis.

Pirminiais duomenimis, vaiką pro pirmame aukšte esančio buto langą išmetė kūdikio tėvas. Vyras buvo sulaikytas įvykio vietoje.

Nors medikai bandė išgelbėti kūdikio gyvybę, lapkričio 22-ąją vaikas mirė.

Prokuratūra pranešė, kad kūdikiui mirus, vyras įtariamas dėl nužudymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nustebe

O jis dar gyvas?

nuzmogejamas

O kodel motinai nieko,jug jinai buvo namie,ka jinai nenasa atsakomybes del kudikio nuzudymo,gera mama butu begusi su vaiku kur nors,o jinai pati svaiginos ir nieko nedare dek vaiko,kokie musu teismai ,atlaidziai dirba,jos buvimas namie jau tai parodo ,kad jai vienodai del vaiko,musu valdziai dirba be galvos,tik su subine,

Sveiku protu nesuvokiama

Kokio čia dar svarstymo čia gi ne kyšis ar paskola o jau buvusio žmogžudžio antra žmogžudystė. Kažkoks durnių laivas ta mūsų teisinė sistema.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS