Uostamiesčio pareigūnai gelbėjo mušamas moteris: jaunas vyras skriaudė savo mamą | kl.lt

UOSTAMIESČIO PAREIGŪNAI GELBĖJO MUŠAMAS MOTERIS: JAUNAS VYRAS SKRIAUDĖ SAVO MAMĄ

Areštinėje ant kietos lovos miegojo du vyrai, abu ten pakliuvo už tai, kad mušė moteris. Nukentėjusiosios yra artimiausios smurtautojų šeimos narės.

Trečiadienis niekuo neišsiskyrė iš kitų savaitės dienų – mieste budėję pareigūnai tramdė triukšmadarius ir skubėjo gelbėti mušamas moteris.

Prieš pat 20 val. policininkai nuvyko į Statybininkų prospekte viename name esantį butą, kur ne pirmą kartą šiemet 31 metų vyras skriaudė savo mamą.

62 metų moteris pasakojo pareigūnams, kad sūnus ją ne tik mušė, bet ir grasino su peiliu rankoje. Policininkai nustatė, kad smurtautojas buvo girtas (2,35 prom.), nuo sūnaus veiksmų nukentėjusi moteris – blaivi.

Ketvirtadienio naktį policija skubėjo raminti audros Taikos prospekte gyvenančioje šeimoje. Girti vyras ir moteris konfliktavo ir neleido ilsėtis kaimynams.

58-erių vyras ir 56-erių jo gyvenimo draugė buvo gerokai įkaušę, o susibarę ieškojo svaresnių argumentų. Vyras nesugebėjo kitaip įrodyti savo tiesos, kaip sumušdamas savo moterį.

Jis taip pat atsidūrė areštinėje.

Pastaruoju metu panašių atvejų nemažėja, tik pranešimų apie juos daugiau skelbiama po to, kai Lietuvoje smurtaujantis vyras nužudė jauną moterį.

Gairės: pagalba moterims, sumuštos moterys, neblaivūs vyrai, Klaipėdos policija
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

NEBAUDŽIAMUMAS

Nemuštų mamos, jei žinotų, kad sės į kalėjimą. Tokiems nusiklaltėliams taikomi tik pokalbiai.

Anonimas

DEBILAS....KĄ MERGŲ NĖRA KAD MAMĄ SKRIAUDĖ....

"Dosje"

36-metų vyras, iš stuomens ir liemens. Nedirba niekur, Visi jam blogi, Žmona neapsikentė, išsiskyrė. Infantilus subrendęs Mikas R. mėgsta lošti, rūkyti, kaulyti pinigų. Ypač iš6 beveik 90 m, senutės - tolimų tolimos vienišos giminaitės Kauno gatvėje... Dėkui POLICIJAI, kad varguolį Mikutį R. jau įsidėmėjo,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS