Uostamiesčio sukčių grobis – gintaro dirbiniai | kl.lt

UOSTAMIESČIO SUKČIŲ GROBIS – GINTARO DIRBINIAI

Apgavikas rado naują būdą pasipelnyti – pažadėjęs sumokėti už superkamus gintaro dirbinius, jis išsinešė ir gintarus, ir pinigus.

Trečiadienį apie 17 val. į Laukininkų gatvėje gyvenančios 62 metų moters namus atėjo nepažįstamas vyras. Jis tiesiog paspaudė durų skambutį, o kai šeimininkė pasirodė tarpduryje, paklausė, ar ji nenorėtų parduoti gintaro papuošalų.

Šeimininkė išlydėjo atėjūną, o grįžusi į kambarį pinigų ant stalo neberado.

Moteris pagalvojo apie tai, kad retai naudojami gintarai jai nebereikalingi ir įsileido į namus nepažįstamą asmenį.

Abu apžiūrėjo moters karolius ir apyrankes, derėjosi dėl kainos ir galiausiai sutarė, kad už papuošalus vyras sumokės 190 eurų.

Jis išsitraukė pinigus, perskaičiavo ir padėjo juos ant stalo, o papuošalus pasiėmė.

Šeimininkė išlydėjo atėjūną, o grįžusi į kambarį pinigų ant stalo neberado.

Moteris gerai pamena, kokios kupiūros gulėjo ant stalo, įsiminė ir nekviesto svečio bruožus.

Nusikaltimą tiriantys policijos pareigūnai bando suprasti, ar tai buvo spontaniškai įvykdyta vagystė, ar naujas nusikaltėlių būdas pelnytis.

Skrajutės su raginimu parduoti namuose laikomus gintaro dirbinius ir gintaro laužu vadinamus atskirus gabaliukus jau ne vienerius metus metamos į gyventojų pašto dėžutes. Jose teigiama, kad už gintarą atsiskaitoma iškart ir tai vilioja žmones.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Eksp.

Bevertis tas gintaras ,praėjo jau jo laikai.Motomai vogė tie kurie nežino kas dedasi pasaulyje.Auksas tas pats,perkant kaina didelė o prireikus parduodi,kaina kaip ausko laužo,vieni nuostoliai. Grynieji vertybė didžiausia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS