Kraupi avarija Lenkijoje: žuvo lietuvis, be tėvo liko du maži vaikai | kl.lt

KRAUPI AVARIJA LENKIJOJE: ŽUVO LIETUVIS, BE TĖVO LIKO DU MAŽI VAIKAI

  • 4

Lenkijoje, Serski Laso kaime, pirmadienio rytą įvyko mirtina avarija, praneša „radio.bialystok.pl“.

Pirminiais policijos duomenimis, kaktomuša susidūrė autobusas „Toyota“ ir lengvasis automobilis „Škoda“.

31-erių metų „Škoda“ vairuotojas žuvo. Nukentėjo autobusu „Toyota“ važiavę vairuotojas ir keleivis. Jie abu išvežti į ligoninę.

Užsienio reikalų ministerijos (URM) duomenimis, Lietuvos Respublikos konsulatas Seinuose gavo Lenkijos teisėsaugos institucijų patvirtinimą, kad rugsėjo 4 d. kelyje Augustavas–Seinai įvyko dviejų automobilių susidūrimas, kurio metu žuvo Lietuvos pilietis.

„Lenkijos policija tiria įvykio aplinkybes, tačiau tyrimo detalės neskelbiamos ir neviešinamos. Prireikus, Lietuvos konsuliniai pareigūnai yra pasirengę suteikti visą reikalingą konsulinę pagalbą žuvusiojo artimiesiems, kurie apie įvykį yra informuoti“, – teigiama URM komentare.

Anot „Delfi“, be tėvo liko du maži vaikai.

Lenkijos priešgaisrinės tarnybos duomenimis, kelias buvo visiškai užtvertas apie 5 valandas, kol buvo atlikti tyrimai ir kelias buvo sutvarkytas.

Gairės: Lenkija, avarija, žuvo lietuvis vairuotojas, susidūrė kaktomuša, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

nu lenkai

megsta vamzdelius istrizai nupjautus sudeliot ant adgalto ypac nakti .

Netikras zuikis

Atkreipkite dėmesį, Lenkijos pareigūnai informaciją apie žuvusį, apie avarijos aplinkybes teikia tik Lietuvos pareigūnams ir aukos artimiesiems. Neleidžia žurnalistams valkioti naujienos po visus portalus. Man patinka toks požiūris.

Rūtenis

Nereikia greitai lėkti, kad neneštu lėtai. Įdomūs tie žmogeliai už vairo- galvoja kad sėdėdami skarbonkėje bus apsaugoti it tanke.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS