Alytuje tiriama vagystė iš parduotuvės: ar atpažįstate šią moterį? | kl.lt

ALYTUJE TIRIAMA VAGYSTĖ IŠ PARDUOTUVĖS: AR ATPAŽĮSTATE ŠIĄ MOTERĮ?

  • 10

Alytuje tiriama vagystė, praneša policija.

Alytaus policijoje pradėta administracinė teisena dėl vagystės, kai Alytuje, Naujojoje gatvėje esančioje parduotuvėje buvo pasisavinta prekių. Nuotraukoje matomas asmuo gali turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, žinančius ar atpažinusius nuotraukoje matomą moterį ir galinčius nurodyti jos anketinius duomenis, policija prašo pranešti Alytaus policijos vyr. tyrėjui Mindaugui Zenkevičiui tel. +370 700 65715, el. paštu mindaugas.zenkevicius@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

...

padorūs zmonės nebėga kad ir kas atsitiktų,kas ten kur ką prievarta išvezė,gal dar ką prievarta apzenijo,netikėk konservatorių pasakomis

Bet

>>> to Bet....kad ne visi sugrįš į savo kraštą tai taip, nu ir nemanau ,kad jie brudai. Tik dažnai pamąstau, o kur mes bėgtume , ir, tie ,kurie dabar pas mus , jeigu taip Lietuvoje atsitiktų? Neduok Dieve ,aišku. Mes gi visi žmonės ) Kas mums padėtų? Mintis vis nuvarau ,kad netrukdytų blaiviai mąstyti ir nelįstų negatyvas į galvą ).Man gaila vaikučių, kurie neturi namų , neteko tėvų ir išvežtų prievarta.

Gražu butų

Jeigu įdėtumet visu sėdinčių valdžioje vagiu nuotraukas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS