Baltarusis 10 eurų pasieniečių nesugundė | kl.lt

BALTARUSIS 10 EURŲ PASIENIEČIŲ NESUGUNDĖ

  • 1

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė kyšį jiems brukusį Baltarusijos pilietį. Užsienietis, neturėjęs vairuoto automobilio techninės apžiūros dokumentų, tikėjosi į Lietuvą įvažiuoti pasiūlęs 10 eurų.

Trečiadienį Vilniaus rinktinės Medininkų pasienio kontrolės punkte Padvarionių užkardos pasieniečiai patikrino į Lietuvą vykusį lengvąjį automobilį „BMW 525“, pažymėtą baltarusiškais valstybiniais registracijos numeriais.

Patikros metu mašinos vairuotojo, 26-erių metų baltarusio, pateiktus dokumentus paėmęs pareigūnas juose rado 10 eurų kupiūrą.

Į tokiais atvejais įprastą pasieniečio klausimą, kodėl pinigai atsidūrė tarp kelionės dokumentų, užsienietis atsakė neturįs galiojančio automobilio „BMW 525“ techninės apžiūros talono.

VSAT pareigūnas įspėjo vairuotoją apie gresiančią baudžiamąją atsakomybę už bandymą papirkti, tačiau Baltarusijos pilietis nesiliovė siūlyti paimti pinigus. Vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dėl papirkimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Pirmąjį šių metų pusmetį Lietuvos kontrolės punktuose per valstybės sieną vykę asmenys įvairiais pinigų sumas pareigūnams bruko 90 kartų.

Šešis sykius keliautojai pakartotinai siūlydavo paimti pinigus jau gavę pirmą pasieniečių įspėjimą apie gresiančią baudžiamąją atsakomybę. Tokiems asmenims, kaip ir minėtam Baltarusijos piliečiui, buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

paskolų Vedėjo

Ne užstato paskolos 2% Apple nemokama Sveiki, visi čia ateina galimybė, kad jums buvo ieškote, jums reikia paskolą pradėti savo verslą, pastatyti namą, pirkti automobilį, mes siūlome visas paskolų rūšis, susisiekite su mumis dabar, mes apdalinti paskolaprieinamą palūkanų norma 2% trunka nuo 10 iki 15, ne minimalus reikalavimas taikomas ir gauti savo paskolos per 48 valandas. Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su mumis elektroniniu paštu; easyloanscompanys@gmail.com

SUSIJUSIOS NAUJIENOS