Galimas meilės trikampis atvedė pareigūnus į Jonavos „pentagoną“: jo apgultis truko 4 val. | kl.lt

GALIMAS MEILĖS TRIKAMPIS ATVEDĖ PAREIGŪNUS Į JONAVOS „PENTAGONĄ“: JO APGULTIS TRUKO 4 VAL.

  • 10

Trečiadienio vakare vienas Jonavos Panerių gatvės daugiabutis, dalies vietinių gyventojų iš nevilties pakrikštytas pentagonu – dėl neramaus gyvenimo jame, dažnai sulaukiant svečių iš specialiųjų tarnybų, vėl priminė apie save. Bandydami patekti į vieną jo šeštojo aukšto butą, ugniagesiai gelbėtojai kurį laiką buvo priversti su visa savo technika slėptis už šio devyniaaukščio kampo, nes išvydęs jų autokeltuvą, vienas minėtame bute buvęs asmuo ėmė grasinti, kad gyvo jo niekas nepaims.

Viskas prasidėjo 20.40 val. telefonu 112 sulaukus pranešimo, kad vienas asmuo išsivežė 30-metę moterį į minėtą daugiabutį, pasižymintį ilgametėmis nusikalstamumo tradicijomis, ir galimai ją ten muša. Skambinusysis prisitatė šios moters draugu.

Policijai nuskubėjus nurodytu adresu, už šio buto durų skambėjo muzika. Pareigūnams pradėjus belstis, ji nutilo. Tačiau kartkartėmis girdėjosi viduje esančių žmonių balsai. Ir niekas policijai durų neatidarė.

Siekdami išsiaiškinti, ar tikrai niekam iš esančių buto viduje nereikia pagalbos, policijos pareigūnai tradiciškai tokiais atvejais išsikvietė ugniagesius gelbėtojus. Šie atskubėjo su autocisterna, bet vėliau paprašė dar atsiųsti ir autokeltuvą, nes išpjovus benzininiu pjūklu šio, kaip paaiškėjo vėliau, išsinuomoto buto duris, vienas iš jame buvusių vyrų, aptiktas sėdintis ant palangės, užsiminė, kad ketina žudytis. O atvykus ugniagesių autokeltuvui, kuriuo bandyta jį pasiekti iš kitos pusės, jau savo ketinimus pavertė atviru grasinimu.

Policijai pradėjus su šiuo asmeniu derybas, ugniagesiai savo technika patraukė už namo kampo, tačiau dar liko budėti. Ir tai tęsėsi iki 1 val. nakties, kol policijai pagaliau pavyko sėkmingai baigti derybas su užsispyrėliu, kuris galiausiai buvo sulaikytas ir perduotas greitosios medikams. O šie jau po tokių grasinimų išvežė jį į atitinkamą gydymo įstaigą.

Anot policijos atstovės, su šiuo 30-mečiu vyru, beje, jau neblogai žinomu vietinei policijai, bute rasta ir minėta moteris bei dar vienas – 37-erių metų vyras. Minėta moteris, kuria galimai nepasidalijo skambinusysis į Bendrąjį pagalbos centrą ir jo konkurentas, vėliau išsivežtas greitosios medikų, jokių pretenzijų niekam neturėjo ir jokio pareiškimo policijai nerašė.

Belieka džiaugtis, kad per keturias šio Jonavos daugiabučio apgulties valandas, joje dalyvavusių specialiųjų tarnybų pajėgų skubiai neprireikė kitur, kur situacija galėjo būti kur kas pavojingesnė.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

pentagon

grazi lietuviska tradicija... ne seip tauta tokius varduos duoda.... idomu geroves pareigunam uz sugaista laika algas kas mokes ? cia tipo padens is treniruociu ir kvalifikacijos kelimo kursu programos ?? ar cia tas kur iskviete ?... idomu butu suzinot nes kita karta eidamas pro sali kai matysiu kai geroves aferistai pleso moteri as paskambit bijosiu kad manes nenubaustu...vdrug pasirodys kad auka plesikams pretenziju neturi...

Justas

Tai kiek kainavo toks policijos ir gaisrines iskvietimas?

galimai,cia tie kuriuos dobrowolzska is kalejimu

paleidzia pasiganyt laisveje , daryt naujus nusikaltimus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS