Jurbarke neblaivūs jaunuoliai sumušė policininkus | kl.lt

JURBARKE NEBLAIVŪS JAUNUOLIAI SUMUŠĖ POLICININKUS

  • 1

Jurbarke neblaivūs chuliganai sumušė juos drausminti atvykusius policininkus.

Antradienio vakarą 18 val. 24 min. Jurbarko rajono policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad Jurbarke, Gedimino gatvėje, automobilis trukdo eismui. Į įvykio vietą atvykusius policijos pareigūnus trys neblaivūs asmenys išplūdo necenzūriniais žodžiais bei sulaikymo metu pasipriešino ir sužalojo tarnyboje buvusius du pareigūnus.

Jaunuoliai sudavė smūgius rankomis pareigūnams į įvairias kūno vietas. Jurbarko ligoninės medikai policininkams suteikė pagalbą, toliau jie gydomi ambulatoriškai.

Pasak policijos, neblaivūs įtariamieji uždaryti į areštinę.17-mečiui M.K. nustatytas 1,21 promilės girtumas, o 29 metų M.G. - 0,55 promilės alkoholio. Tuo tarpu 30-mečiui E.U. nustatytas sunkus girtumas -  net 3,60 promilės alkoholio.

Dėl pasipriešinimo policijai pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nesuprantu

Tai kam policijai yra perkami ginklai ir spec. priemonės? Juk jei policininkai bijo, ar nemoka jomis naudotis, tai valstybė galėtų sutaupyti dideles lėšas skiriamas jų įsigijimui ( o ir pavojus bus mažesnis, kad ginklas gali būti atimtas) Aišku, situacija nelygi situacijai. Bet iš pateiktos informacijos peršasi tik ši išvada.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS