Mirtimi pasibaigusi egzekucija: budelis „TikTok'e“ transliavo, kaip spardo savo auką | kl.lt

MIRTIMI PASIBAIGUSI EGZEKUCIJA: BUDELIS „TIKTOK'E“ TRANSLIAVO, KAIP SPARDO SAVO AUKĄ

Socialiniame tinkle išplito šiurpios egzekucijos Juodupės miestelyje vaizdai – jaunas vyras žvėriškai spardė kitą vyrą. Po incidento nukentėjusiojo gyvybės medikams išgelbėti nepavyko. Į teisėsaugos akiratį jau anksčiau patekęs įtariamasis – sulaikytas.

Talžomos aukos vaizdus smurtautojas tiesiogiai transliavo „TikTok'e“. „Išsijungei? Išsijungei? Žinai, už ką gavai? Žinai, už ką gavai, ką? Nusikratysi, ką? Nusikratysi? Žinai, už ką gavai? Žinai, už ką gavai? Kas aš – chlorkė? Pitūchas? Kelkis dabar, einu vandens atnešti. Duchas, k***a. Kas aš esu, kas aš esu?“ – monologu kalbėjo skriaudėjas, spardydamas bute, ant sofos, gulintį pusnuogį kruviną vyrą, kuris į jo klausimus nebeatsakė.

Po kurio laiko smurtautojas, keiksnodamasis nuėjo į virtuvę įpilti į puodelį vandens. Jį nešdamas į kambarį, kuriame gulėjo nukentėjusysis, jis ir toliau vis kalbėjosi su savimi. „Taip nesidarys su manimi. Kas aš esu? Kas aš esu? Kas aš esu?“ – bekartodamas tą patį klausimą vyras šliūkštelėjo savo aukai ant veido vandenį ir toliau spardydamas keiksnojosi.

„Kelkis, p****e. Dabar atsakysi už visus savo veiksmus, supratai? Dabar žiūrėk, ragelis, matai? Kaip čia man padaryt? Nebeturi ragelio. I**********i iš manęs dar? Atsakyk, I**********i, aš tavęs klausiu?! Neapsimesk, kad dvesi. Neapsimesk, kad dvesi, ž****a. Neapsimesk, kad dvesi, k***a. Neapsimesk, n****i, s**a! Užmušiu, n****i, tokius čiortus“, – šaukdamas vyras vis spardė nelaimėlį, pyktį išliedamas ne tik rusiškais keiksmažodžiais, bet ir sakiniais.

Kas aš – chlorkė? Pitūchas? Kelkis dabar, einu vandens atnešti.

Egzekucijai pasibaigus, smurtautojas nusifilmavo ir pats save vaikščiodamas, tikėtina, po talžyto vyro butą ir ieškodamas, jo žodžiais tariant, ką galėtų pasiimti. „Kad tu, k***a,  nudvėstum. S**a, čiortas, ką čia gero turi? Gal pasiimti kažką? Ką čia gero turi?“ – kartojo jis monologu.

Kaip paaiškėjo, šiurpus įvykis buvo transliuotas spalio 24-ąją Rokiškio rajone esančiame Juodupės miestelyje. Apie incidentą pareigūnams pranešta Skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu.

Nusikalstama veika įtariamas vyras buvo sulaikytas. Po incidento jam nustatytas lengvas girtumas. Iš pradžių pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, tačiau vėliau, ligoninėje mirus nukentėjusiajam, jis buvo perkvalifikuotas į tyčinį nužudymą.

„Įtariamasis suimtas trim mėnesiams. Ikiteisminis tyrimas – tęsiamas“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams sakė Panevėžio apskrities policijos atstovė Odeta Jukniūtė.

Pasak pašnekovės, ekspertai tirs nužudymu įtariamo vyro psichologinę būklę. Anksčiau teisėsaugai jis buvo žinomas dėl viešosios tvarkos pažeidimų. O. Jukniūtė pridūrė, kad turimas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti įtariamojo veiksmai, palengvins pareigūnų darbą.

Socialiniame tinkle išplitus egzekucijos vaizdams, sureagavo ir vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė.

„Operatyviai informuokite mūsų teisėsaugos institucijas, kad jos galėtų sureaguoti, atvažiuoti ir padėti išgelbėti gyvybes. Kai tai nėra padaroma, mes tiesiog esame bejėgiai. Apeliuoju į gyventojų pilietiškumą, neabejingumą – negalime būti tik žiūrovai iš šono, turime pagalvoti, kad tai yra mūsų pareiga“, – lrytas.lt transliuotoje konferencijoje akcentavo ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (53)

Anonimas

Snukį to gyvulio reikia rodyti,tegul mato visą Lietuva.Gal tada bijos negero daryti kitam.

Pil.

Neabejingi žmonės tik gali pakeisti tokius dalykus.Išgirdus triukšmą ir kitus garsus,juk pagal garsą galima spręsti ,kas vyksta kitų žmonių namuose,reikia skambinti policijai būtinai.

nuomone

plytom uzmetyt svolaciu,nukentejusiu gali buti kiekvienas atidares duris pastininkui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS