E. Sabutis kreipėsi į policiją: gavo laišką su grasinimu subadyti kaip šunį | kl.lt

E. SABUTIS KREIPĖSI Į POLICIJĄ: GAVO LAIŠKĄ SU GRASINIMU SUBADYTI KAIP ŠUNĮ

  • 5

Seimo narys socialdemokratas Eugenijus Sabutis trečiadienį kreipėsi į policiją dėl elektroniniu paštu gautų grasinimų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, parlamentaras į policiją kreipėsi apie devintą ryto ir nurodė, kad grasinantį laišką į darbinį elektroninį paštą jis gavo apie penktą valandą ryto.

Sostinės policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS sakė, kad E. Sabutis savo pareiškime nurodė, jog laiške grasinama su juo susidoroti dėl to, kad jis yra Seimo narys. Siuntėjo parlamentaras sakė nepažįstantis.

Su portalo kauno.diena.lt žurnalistais parlamentaras sutiko pasidalyti gauto elektroninio laiško tekstu. 

Čia rašoma: „Labas Jai jus man neduosite socelinio būso aš ateisiu pas jus ir subadisiu kaip šunis galėsite pamatiti daug negyvų žmonių kūnų. Jai duodate sirijos ir Baltarusijos piliečiams kur gyventi tai atsakisite vietos ir man. Kiek aš dar laiko gyvensiu kaip šuva ant gatvės“, – rašoma elektroniniame laiške (kalba netaisyta – aut. past.).

E. Sabutis sakė, jog tokio turinio laišką gavo ne jis vienas, o daugiau parlamentarų, tačiau buvo pirmasis, kuris kreipėsi į pareigūnus.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti sveikatą.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

KKiK

Tiesa sakant, o kokiu pagrindu ties "socialiniai" būstai dalinami veltėdžiams kurie net nesiruošia dirbti? Viską jiems duok, visko jiems mažai: tai langai matai ne į tą pusę, tai kiekvienam iš 5-kių vaikų po kambarį nesigauna. Geriau dirbančiam, bet negalinčiam pirkti būsto savivaldybė nuomotų būstą su pareiga tame būste deklaruoti gyvenamą vietą. Ir pajamų mokesčio dalis savivaldybei sugrįžtų.

ot nieksas ......

man labai suniuko gaila.....

Klpd.

Manau kad žmogus tokį laišką atsiuntė iš apmaudo. Nei jis tą seimerį badys nei ką. Nei jam kas leis tep elgtis. Dar gali būti kad koks piemuo sugalvojo ,,pajuokaut". Patys matot kaip policija laikas nuo laiko vis registruoja skambučius kad viena ar kita mokykla užminuota. Nors žiniasklaida ir skelbia kad tokių xuliganų tėvai gauna didžiules baudas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS