Aktorė G. Baikštytė mini 65-ąjį jubiliejų | kl.lt

AKTORĖ G. BAIKŠTYTĖ MINI 65-ĄJĮ JUBILIEJŲ

  • 1

Šiandien kino bei televizijos aktorei ir žurnalistei Gražinai Baikštytei sukanka 65-eri metai, kuo ne vienam, žvelgiančiam į švytinčią, jaunatviškai atrodančią moterį, sunku patikėti.

Pati aktorė, švęsdama dar 60-ąjį jubiliejų, sakė, kad niekaip negali priprasti prie savo amžiaus. O geriausia dovana ji laiko artimų, širdžiai brangių žmonių buvimą šalia. 

Jubiliejinio gimtadienio proga G. Baikštytę pasveikino ir premjeras Algirdas Butkevičius.

„Šventės ir jubiliejai praskaidrina kasdienybę ir visus suburia draugėn pasidalyti savo darbais ir pasiekimais. Nuoširdžiai džiaugiuosi galėdamas pasveikinti Jus, gerbiamoji Gražina, prasmingo ir gražaus gimtadienio proga“, – rašoma Ministro Pirmininko sveikinime.

„Atsigręžę atgal, pamatysime, kiek džiugių ir šviesų akimirkų Jūsų gyvenime būta, kiek įsimintinų vaidmenų kine ir televizijoje sukurta ir padovanota žiūrovams. Jūs užsiėmėte ir aktyvia žurnalistine veikla. Straipsniai įvairiems spaudos leidiniams, pokalbiai su žymiais aktoriais ir režisieriais, įprasminti autorinėse knygose, atvėrė Lietuvos skaitytojams paslaptingą menininkų sielų pasaulį. Ačiū Jums už tai“, – sveikinime sako premjeras.

„Vertinu Jūsų energiją ir atkaklumą brandinant  kūrybines mintis ir dosniai dalijant jas kitiems, darbštumą ir aktyvumą kuriant kultūringą Lietuvos visuomenę. Tegul kiekviena Jūsų diena būna nepakartojama, kupina geros nuotaikos, entuziazmo, įžvalgų ir idėjų. Tešildo Jus aplinkinių dėmesys ir pagarba“, – linki Vyriausybės vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ole

sveikatos jums miela artiste jus toke nuostabi sekmes ir su jusu graziu jubiliejumi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS