Atlikėja Auukse pristato naujausią kūrinį „Principai“ | kl.lt

ATLIKĖJA AUUKSE PRISTATO NAUJAUSIĄ KŪRINĮ „PRINCIPAI“

  • 2

Tuo metu, kai visi paskendę prieššventiniuose rūpesčiuose, stovi grūstyse prie prekybos centrų, ieško dovanų, galvoja apie šventinį stalą, o muzikos kūrėjai skuba į paskutinį šių metų muzikinį traukinį pristatydami šventines dainas yra madoms nepasiduodančių atlikėjų.

Dainininkė Auukse pristato antrąją solinę dainą „Principai“. Regis, iš principo ne apie žiemą ir Kalėdas, o apie niekada neišsenkančią temą – meilę. Dainoje principų iš tiesų nemažai: visų pirma, žodžio „principai“ joje neišgirsite. „Toks sumanymas“,  – pasakoja dainos kūrėjas Dalius Pletniovas. 

„Principas yra visa ko pagrindas, pagrindinis, svarbiausias teiginys, nuo kurio viskas prasideda. O pradžių pradžia – žinoma – yra meilė“, – įsitikinęs jis. Pati atlikėja Auukse išskiria ir dar vieną dainos ypatybę: „Dažniausia, klausydamiesi kūrinio, sutapatiname save su dainos herojumi: o jei dar išgirstame dainuojant apie situacijas ar įvykius, kuriuos jau teko patirti, tuomet jaučiamės ne vieni. Taip sukuriamas ryšys tarp atlikėjo ir klausytojo, kas man atrodo, yra labai svarbu“, – įsitikinusi Auukse.

Daina, kaip teigia kūrėjai, yra visiškai kitokio stiliaus, kuris dar tik atkeliauja į Lietuvą, ir turėtų patraukti tiek unikaliu skambesiu, tiek vaizdu. „Kurdamas vaizdo klipą tarsi iš principo rinkausi ne ryškias spalvas, kurios paprastai būdingos apibūdinant jausmus, o pilkus ir baltus atspalvius, kurie suteikia dainai ypatingo šarmo“, – vizualinio sprendimo niuansus atskleidžia D. Pletniovas.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Meile

Super gera daina, ypatingai šiltas balsas, labai jausminga, atrodo atlikėja pati labai įsimylėjusi..

Iiii

Šaunuolė!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS