Dainininkė S. Milinytė paviešino žalio eksperimento nuotrauką | kl.lt

DAINININKĖ S. MILINYTĖ PAVIEŠINO ŽALIO EKSPERIMENTO NUOTRAUKĄ

  • 0

JAV, Los Andžele, gyvenanti dainininkė Simona Milinytė pavasarišką dieną pasidalijo savo nuotrauka – eksperimento, kurio metu ji tapo žaliaplauke.

„Sometimes you have to be a bitch to get things done“ (angl. kartais turi būti kale, jei nori kažką pasiekti) – tokiais maištingosios dainininkės Madonnos žodžiais palydėjo savo nuotrauką socialiniame tinklapyje Simona.

Šiam pavasariniam įvaizdžiui puikiai tinka ši maištingosios Madonnos citata, įsitikinusi S. Milinytė. Dainininkė taip pat pastebėjo, kad tokia spalva plaukus dažėsi daug žinomų merginų: Kylie Jenner, Hillary Duff, Nicki Minaj, Blac Chyna ir daugelis kitų. Ši tendencija JAV labai išpopuliarėjo.

S. Milinytė išliko paslaptinga – gerbėjams bei sekėjams neatskleidė, ar plaukus nusidažė, ar tai – perukas, ar – šiuolaikinės kompiuterinės technologijos.

„Tegul tai būna profesine paslaptimi. Taip įdomiau. Pavasarinis pasikeitimas į naudą, o mano amžiaus eksperimentuoti galima. Pakeista plaukų spalva labai įvairina kasdienybę. Ir tikrai keičiuosi ne paskutinį kartą. Man patinka atsinaujinti ir pakeisti įvaizdį,“ – išdėstė S.Milinytė. 

GALERIJA

  • Dainininkė S. Milinytė paviešino žalio eksperimento nuotrauką
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS