I. Starošaitė ir Ž. Žvagulis įkvėpimo ieškojo Kanados pusnyse | kl.lt

I. STAROŠAITĖ IR Ž. ŽVAGULIS ĮKVĖPIMO IEŠKOJO KANADOS PUSNYSE

  • 3

Irena Starošaitė į LNK projekto „Aš galiu“ finalą, kuriame užėmė 2-ąją vietą, atskubėjo tiesiai iš oro uosto – atlikėja su vyru Žilvinu Žvaguliu buvo išvykusi į koncertinį turą.

Jo metu ji surengė koncertus Toronte ir Kalgaryje, o pakeliui namo aplankė tautiečius, kurie gyvena Londono ir Peterborough miestuose.

Tarp koncertų žymioji pora turėjo laiko susipažinti su Kalgario žiemos kurortu ir aplankyti kitas žymiausias šalies lankytinas vietas. I. Starošaitė pasakojo, jog didžiausią įspūdį jai paliko Banfo nacionalinis parkas, sužavėjęs įspūdingu kraštovaizdžiu ir laukine gamta

Ne mažesnį įspūdį paliko ne tik žadą atimanti Kanados gamta, bet ir įvykę koncertai – I. Starošaitė džiaugėsi, jog susirinkusi publika bendravo šiltai ir kartu dainavo žinomiausius jos ir Žilvino Žvagulio atliekamus kūrinius. „Jautėmės taip, tarsi koncertai vyktų Lietuvoje“, – teigė atlikėja, kuri vos grįžusi įsiliejo į darbų sūkurį.

Sugrįžus iš kalnuotosios Kanados, įkvėpimo ieškoti teks darganotuose rudens oruose – neseniai pristačiusi naująjį albumą „12 meilės akimirkų“, I. Starošaitė netrukus rengiasi gerbėjus nustebinti dar viena džiugia naujiena.

GALERIJA

  • I. Starošaitė ir Ž. Žvagulis įkvėpimo ieškojo Kanados pusnyse
  • I. Starošaitė ir Ž. Žvagulis įkvėpimo ieškojo Kanados pusnyse
  • I. Starošaitė ir Ž. Žvagulis įkvėpimo ieškojo Kanados pusnyse
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ieskok

neieskojes to ikvepimo.....traukinys nupuskavo ......

DJ

Galėtumet į internetą įmontuoti jūsų koncerto įrašą ;)!

DJ

Simpatiška, papuota špulka ;)!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS