LRT „pragiedrulio“ Ž. Kropaitės ižde projektas veja projektą | kl.lt

LRT „PRAGIEDRULIO“ Ž. KROPAITĖS IŽDE PROJEKTAS VEJA PROJEKTĄ

Netikėta LRT televizijos dovana žiūrovams – įprastai sukantis sezonui kaip pavasarinė saulė į programų tinklelį įkrito ambicingas projektas – nauja pokalbių laida "Svarbios detalės".

Ne – ji nekvepia politikos užkulisiais, kriminaliniais tyrimais ar archeologų radybomis, tai išties bus pokalbių apie viską laida. Ir jos soste supsis devyndarbė LRT bitė Živilė Kropaitė, kuriai energijos ir įkvėpimo galima tik pavydėti: 32-ejų žurnalistė apžvelgia spaudą laidoje "Labas rytas, Lietuva", veda LRT televizijos 60-mečiui skirtą šou "60 akimirkų", LRT radijuje rengia įvairiausius reportažus, laidas, specialų dokumentinių laidų ciklą "Šeši televizijos dešimtmečiai".

Ketvirtadienį Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vykusiuose geriausių radijo ir televizijos laidų autorių apdovanojimuose „Pragiedruliai“ Živilė taip pat sužibėjo – jos vesta „Kita tema: Koncertai ir Rusijos propaganda“ pripažinta geriausia radijo pokalbių laida.

Dabar ji imasi ir naujo pokalbių šou, kurio pirmoji laida nufilmuota praėjusį savaitgalį. Į klausimą, kaip ji viską spėja, matyt, galimas vienintelis atsakymas: "Susirask mėgstamą darbą ir tau gyvenime nė vienos dienos nereikės dirbti."

Pirmoji "Svarbių detalių" tema – socialiniai tinklai, ir svečiai visapusiškai ją narstys nuo to, kad paskendusiems socialiniuose tinkluose žmonėms gresia reali priklausomybė, stilistė Agnė Jagelavičiūtė, turinti milžinišką gerbėjų būrį feisbuke – jau artėja prie 160 tūkst. sekėjų, kalbės apie socialinį tinklą kaip verslo galimybę. Kitaip socialinius tinklus mato tėvai – kad ir pasakojime minimos penktokės mergaitės, kurios nuogos nuotrauką berniukas išplatino feisbuke ir sukėlė patyčias. O kur retorinis klausimas – ar dar turime laiko gyventi? Jį socialinių tinklų vengiantys žmonės palydi atodūsiu, kad jaučiasi lyg gyvendami akmens amžiuje.

"Svarbios detalės" – balandžio 18 d. 21.30 val. per LRT televiziją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS