Iš M. Džeksono vilos Los Andžele pavogta turto už milijoną | kl.lt

IŠ M. DŽEKSONO VILOS LOS ANDŽELE PAVOGTA TURTO UŽ MILIJONĄ

  • 0

Įžymybių internetinis portalas TMZ pranešė, kad  išaiškėjo, jog iš popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono namų Los Andžele buvo pavogti jo asmeniniai daiktai ir įrašai. Bendra pavogtų daiktų vertė – apie 1 mln. JAV dolerių ( apie 1 mln. eurų).

Pasak vilą administruojančios bendrovės, tarp pavogtų daiktų – elektroninės laikmenos su neišleistų M. Jacksono kūrinių įrašais, nuotraukos, juodas krepšys su kaukole, taip pat žvaigždės apdovanojimų diplomai ir jį vaizduojanti lėlė.

Vagyste įtariamas buvęs vienos iš M. Jackson seserų vaikinas Jeffre Phillips. Manoma, kad vyras galėjo išsinešti turtą, kai šeimos nariai susirinko dainininko namuose aptarti su paveldėjimu susijusių klausimų. Neva šis žmogus galėjo pasinaudoti  artimųjų liūdesiu ir chaosu, kilusiu dėl popkaraliaus mirties 2009 m.

Vėliau J. Phillips kai kuriuos iš M. Jacksono vilos dingusius daiktus išstatė aukcione. Tačiau skubiai įsikišus atlikėjo vilą valdančiai bendrovei derybos dėl daiktų buvo sustabdytos.

Šiuo metu popkaraliaus paveldėtojai nori susigrąžinti tariamai pavogtą turtą, kurio vertė, anot turto savininkų, yra septynženklė.

Turto paveldėtojai tvirtina žinantys, kur yra visi daiktai, ir nori, kad teisėjas padėtų juos susigrąžinti

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS