M. Tyla apie pramogų verslo užkulisius: panika ir alkoholis limonado buteliukuose | kl.lt

M. TYLA APIE PRAMOGŲ VERSLO UŽKULISIUS: PANIKA IR ALKOHOLIS LIMONADO BUTELIUKUOSE

  • 2

Tris dešimtmečius pramogų verslo užkulisiuose praleidęs prodiuseris ir vadybininkas Martynas Tyla yra sukaupęs tiek patirties, kad užtektų dar kelioms karjeroms. Per ilgus darbo metus jis yra susidūręs su įvairiais kuriozais – ir netikėtais atšaukimais, ir atlikėjų panikos priepuoliais, ir koją kišančiais blogais įpročiais. M. Tyla neslepia – yra tekę ir girtus kelti iš patalų, ir ieškoti slepiamo alkoholio.

M. Tyla – Lietuvos muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ steigėjas. Laidoje „Bučiuoju. Rūta“ jis atskleidė, kad yra tekę ieškoti dingusio ceremonijos vedėjo – jį buvo ištikęs panikos priepuolis.

„Atvažiuoji, pasikalbi, paaiškini kaip psichologas“, – sakė pašnekovas.

Anot jo, viskas yra suprantama – scenos baimė, jaudulys yra natūralūs tokio darbo palydovai.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Aš pats buvęs sportininkas ir žinau, ką reiškia nusiteikimas, kaip išgyveni, kada vidurius paleidžia ir kada nepaleidžia. Viskas čia suprantama – žinome, kada atlikėjai nulekia nuo scenos ir bėga į tualetą ir kodėl muzikantai tuo metu daro pragrojimą“, – juokėsi M. Tyla.

Visgi ne viskas yra jaudulys. Kai kurie atlikėjai scenos baimę ir savo amato keliamą stresą malšina alkoholiu.

„Kaip vadybininkas tu negali leisti, kad žmogus scenoje būtų girtas. Stengiesi su tuo kovoti, kalbiesi žmogiškai. Jei nepadeda – bendrauji su tėvais. Tačiau jei pats žmogus nenori, niekas jam nepadės“, – konstatavo M. Tyla.

Jei pats žmogus nenori, niekas jam nepadės.

Prodiuseris pasakojo, kad pats yra patyręs, kai klientas alkoholį nešiojosi limonado buteliuke.

„Tu net neįtari, tačiau po to pradedi galvoti, kodėl jis taip dažnai gurkšnoja limonadą – juk prieš dainavimą negalima gerti tokių gėrimų“, – sakė pašnekovas.

Daugiau pramogų verslo užkulisių ir kaip dirbtinai kuriami raudonojo kilimo skandalai – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ per LNK.lt ir LNK eteryje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ALGIRDAS.

Tai jau ne pramogų verslas , o narkomanų pistbaliai , tai nusikaltėlių kasdienybė .

Pil.

Jaunus žmonės, ne tik alchogoliu girdo, bet ir narkotikais prekiauja Lietuvos pramogų pasaulyje.. Baisu, kur veda jaunimą projektų organizatoriai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS