Milijonierė lietuvė apsiverkė aplankiusi Antonovų šeimą | kl.lt

MILIJONIERĖ LIETUVĖ APSIVERKĖ APLANKIUSI ANTONOVŲ ŠEIMĄ

  • 17

Lietuvė milijonierė Sandra West Makauley prieš Kalėdas nutarė pradžiuginti nepasiturinčias Lietuvos šeimas. Viena tokių – visuomenėje žinoma Antonovų šeima.

„Noriu padėti žmonėms, nesu plastinių operacijų auka, mano pagrindinė misija – padėti paprastiems žmonėms“, – laidoje KK2 kalbės S. West Makauley.

Pati Sandra savo rankomis supakavo net 82 kalėdiniu dovanų maišus, į kuriuos krovė rūbus, patalynę, užuolaidas ir žaislus.

Antonovų šeima pamačiusi, kokius kalnus dovanų jiems atneša Sandra, apstulbo ir neslėpė džiaugsmo.

Pamačiusi, kaip gyvena Antonovai, Sandra nustebo: „Jėtau, kokia graži ir gausi jūsų šeima. Žinokit, matosi, kad jūs Lietuvą labai mylit, bet kažin, ar ta Lietuva taip jums tuo pačiu atsako?“.

Vidas Antonovas nepaprastai dėkingas, kad daugiavaikei šeimai moteris tiesiai į namus atvežė Kalėdas, todėl norėdamas atsidėkoti surengė išskirtinį koncertą.

Sandrą labai nustebino Antonovų meilė – nors žmonės gyvena skurdžiai ir juos skiria didžiulis metų skirtumas, tačiau meilė liepsnoja kiekvieną dieną.

KK2 – šį trečiadienio vakarą 19 val. 30 min. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

to PAULIUS

Na, tai ir pradėk nuo savęs, nuvažiuok ir padaryk jiems remontą iš savo pinigų, o aš pašalpiniams nežadu dalinti. Manau jie patys pasirinko tokį gyvenimo būdą - prisigimdom vaikų ir gyvenam iš pašalpų, tai tegul ir gyvena, jei jiems taip patinka, tik šlykštu, kad jie nuolat televizoriuje rodomi, girdėjau neblogai moka už dalyvavimą laidose. Beje, žmonės neloja, o jei jiems bjaurūs pašalpiniai, tai, manau, turi teisę išreikšti savo nuomonę. Manau, kad ne tik pašalpiniai nagli, bet ir jų gynėjai, nesugeba net normaliai komentaro parašyti neįžeidinėdami žmonių.

Paulius

Tai visi tokie blatni tai gal sumeskit antonovui bent kukliam remontui.Visi tim aplot ir nuteist galit koks jis buvo blogas.pirmiausia pradekit nuo saves!!!

HMMM

"Visuomenėje žinoma" - o kuo gi jinai taip žinoma, ar kad beveik visą laiką kalėjime prasėdėjo tas vyras, parašykit už ką jis kalėjime sėdėjo, ar kad vaikų daug prigimdė, ar kad gyvena iš pašalpų, ar kad dažnai televizijoje rodosi? Tai čia vadinasi žinomi? O dėl netvarkos namuose, manau, turėtų būti gėda, nes vaikai jau nemaži, galėtų apsitvarkyti, remontą pasidaryti, juk nedirba, laiko turi,tai štai kokius turi dirbantieji išlaikyti. O pašalpos tai iš Sodros biudžeto, iš kur pensijoms užteks, kai tiek pašalpinių reikia išlaikyti, ar milijonierė neapsiverkė, kad pensijos Lietuvoje mažos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS