Mirė 25-erių „Euforijos“ aktorius A. Cloudas: jam buvo sunku susitaikyti su tėvo mirtimi | kl.lt

MIRĖ 25-ERIŲ „EUFORIJOS“ AKTORIUS A. CLOUDAS: JAM BUVO SUNKU SUSITAIKYTI SU TĖVO MIRTIMI

  • 5

25-erių aktorius Angusas Cloudas (Angusas Klaudas), viena iš populiaraus HBO draminio serialo „Euforija“ („Euphoria“) žvaigždžių, pirmadienį mirė, pranešė jo šeima. 

Aktoriaus, daugeliu „Emmy“ apdovanotame seriale vaidinusio prekeivį narkotikais Fezą O'Nilą, mirties priežastis nenurodoma.

Šeimos pareiškime, kurį atsiuntė aktoriaus atstovas, sakoma, kad A. Cloudui buvo sunku susitaikyti su nesena tėvo mirtimi, kad jis turėjo psichikos sveikatos problemų, kurias pagilino  artimo žmogaus netektis.

„Angusas atvirai kalbėdavo apie savo kovą su psichikos sveikatos [bėdomis] ir mes tikimės, kad jo mirtis gali priminti kitiems, jog jie nėra vieni ir neturėtų vieni, tylomis su tuo kovoti“, – sakoma pranešime.

„Euforija“, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka Zendaya (Zendaja), yra vienas žiūrimiausių HBO visų laikų serialų. Jis kelia kontroversiją, bet ir pelno pagyrų už šiuolaikinių Amerikos paauglių problemų, įskaitant priklausomybę nuo narkotikų ir lytinį smurtą, niūrų vaizdavimą.

Vaidmuo šiame seriale buvo pirmasis A. Cloudo, kaip aktoriaus, darbas. Aktorių atrankos direktorius jį „atrado“ jam su draugais vaikštant Bruklino gatvėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Žinia iš už atlanto!

Do lampočky.

Tai

Tai jis sau pasidarė suicidą? O vargšai tėvai tikėjosi iš jo paguodos.

užuojauta artimiesiems, apmaudu, kad jaunas žmogus neatlaikė - niekas nežinome, kada gali ištikti silpnumo akimirka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS