Muzikinio projekto lyderiams „Kūjeliams“ – griežta komisijos kritika | kl.lt

MUZIKINIO PROJEKTO LYDERIAMS „KŪJELIAMS“ – GRIEŽTA KOMISIJOS KRITIKA

  • 0

Šeimų muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“ keliauja į finišo tiesiąją. Pusfinalyje susitiks tik penkios poros, iš kurių keturi duetai keliaus tiesiai į superfinalą. Praėjusį šeštadienį iš kovos pasitraukus vienoms iš lyderių – mamai ir dukrai Natalijai ir Alanai Sport – šį savaitgalį kritikos strėles teks atlaikyti ir kitoms poroms.

Brolių Andriaus ir Juliaus Vaicenavičių grupė „Kūjeliai“ nuo projekto pradžios buvo laikoma viena iš favoritų. Jiems komplimentų negailėjo ne tik žiūrovai bei komisija, bet ir konkuruojantys duetai, neretai „Kūjelius“ įvardindami kaip galimus nugalėtojus.

Vis dėlto šį šeštadienį 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ žiūrovų laukia itin įtempta kova. „Berniukai, nesusiguli jums kūrinys iki galo. Suprantu, kad laiko mažai, mes visi daug dirbame, bet tas nesusigulėjimas jau bado man akis ir pradeda kliūti. Tikiuosi, kad susitiksime finale ir laukiu to jūsų geriausio varianto“, – po specialiai projektui „Du balsai – viena širdis“ parengto „Kūjelių“ repo kūrinio sakė komisijos narė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep. „Užsižaidėt, bet neslėpsiu, kad lieku ištikima fanė viso jūsų kolektyvo“, – neslėpė Katažina Zvonkuvienė.

Šeštadienį visų projekto duetų lauks išskirtinis iššūkis – jie į sceną lips su dar vienu šeimos nariu. 

GALERIJA

  • Muzikinio projekto lyderiams „Kūjeliams“ – griežta komisijos kritika
  • Muzikinio projekto lyderiams „Kūjeliams“ – griežta komisijos kritika
LRT arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS