Prabilo romanu su princu Williamu įtariama moteris | kl.lt

PRABILO ROMANU SU PRINCU WILLIAMU ĮTARIAMA MOTERIS

  • 16

Oficiali visuomenę stebinančio ir gandus kurstančio Velso princesės Catherine dingimo iš viešumos priežastis – atlikta pilvo operacija ir ilga reabilitacija. Bet kai kurie žmonės mano, kad tokio elgesio šaknys – galimoje princo Williamo neištikimybėje, o sosto įpėdinio šeima griūva. Po ilgos tylos prabilo ir pagrindinė įtariamoji romanu su princu.

Rose Hanbury ilgus metus buvo vadinta geriausia Velso princesės Catherine drauge. Remiantis kai kuriais šaltiniais, jų pažintis siekia laikus, kai princesė buvo tiesiog Kate Middleton. Tiesa, pastaraisiais metais vis iš naujo iškylant gandams, kad šeimos draugę su princu Williamu galėjo sieti ne tik bičiulystė, R. Hanbury ir K. Middleton santykiai gerokai atvėso.

R. Hanbury kovo 15-ąją suėjo keturiasdešimt. Ji ištekėjusi už markizo Cholmondeley, tad turi markizės titulą. R. Hanbury sutuoktinis – vyresnis už ją 23 metais. Po tėvo mirties jis paveldėjo daugiau nei 100 mln. svarų. Pora kartu augina tris vaikus.

Nors praeityje garsėjo kaip vakarėlius mėgstanti mergina ir dirbo modeliu, ištekėjusi R. Hanbury tapo pavyzdinga anglų aristokrate.

Po to, kai galimas jos romanas su Velso princu Williamu tapo viena iš princesės Catherine dingimo iš viešumos versijų, R. Hanbury išplatino pranešimą per savo teisininkus.

Kaip skelbia „The New York Post“, markizė gandus dėl galimo romano su Jungtinės Karalystės sosto paveldėtoju kategoriškai neigia ir vadina juos „visiškai klaidingais“.

LNK primena, kad paskutinį kartą Velso princesė Catherine viešumoje matyta dar per praėjusias Kalėdas. Karališkieji rūmai skelbia, kad ji reabilituojasi po sausį atliktos pilvo operacijos ir prie savo oficialių pareigų turėtų grįžti balandžio mėnesį.

Visas LNK reportažas vaizdo įraše:

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

keistai karaliskos

seima i Škotus uznesa ,kodel ?

Vėjas

Tegul santykiauja ten visi kas kaip tik gali. Juk tai bendravimas. Bendrauti padoru. Žmogiškai galima suprasti.

Spenius

Atsibuskit, kaimiečiai!!! 21amzius o jums vis dar karaliai/karalienės/ markizai/pajacai sapnuojasi... Labiau savo šikna rūpinkites ir ilgiau gyvensite
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS