S. Starkutė: man piršosi ne vieną, ne du ir net ne tris kartus | kl.lt

S. STARKUTĖ: MAN PIRŠOSI NE VIENĄ, NE DU IR NET NE TRIS KARTUS

  • 5

„Man piršosi ne vieną, ne du ir net ne tris kartus. Buvo, kad tas pats vyras du kartus piršosi, o tie, kurie nesipiršo, bent jau klausė manęs, ką manau apie tai...“ – prisipažins modelis, „SbyS“ prekės ženklo įkūrėja Simona Starkutė.

Pasak moters, ji galėjo seniai ištekėti ir susilaukti vaikų, tačiau to nepadarė ir nė neketina daryti, jeigu to reikia tik tam, kad atitiktų aplinkinių įsivaizduojamas normas.

Modeliu Simona dirbo šešiolika metų, dėl šio darbo išmaišė visą pasaulį, susipažino su kitomis kultūromis, gerokai praplėtė akiratį. Tai jai padėjo suprasti, kad gyvenime kiekvienas galime rinktis, kuo norime būti, kurti šeimą arba likti viengungiais ir aplinkinių nuomonė čia nieko nereiškia.

Laidoje „Nuo... Iki...“ Simona pasakos, kad yra tikintis žmogus, kiekvieną vakarą palydi malda, todėl santuoka jai reiškia ne šiaip sau pasižadėjimą, bet svarbų įsipareigojimą. „Neįsivaizduoju savęs stovinčios prie altoriaus ir prieš Dievą prisiekiančios meilę visam gyvenimui, kai nesu savimi garantuota. Tai ir yra didžiausia mano problema. Aš bijau apgauti Dievą, kad negalėsiu išpildyti pažado“, – pasakos Simona.

GALERIJA

  • S. Starkutė: man piršosi ne vieną, ne du ir net ne tris kartus
Laidos kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Suprantu....Viena laisvo elgesio moteris net apsiverkė kai aš ją pamylėjau....TU MAN PADAREI VAIKĄ....nes buvau be sargio......

Matosi Bipolinis asmenybės sutrikimas

Tokie žmonės kaip zombiai ieško tik resurso kituose žmonėse. Tuščias žmogus...

jis

kaip nemėgstu frazės- "užkovoti merginos dėmesį". durnesnio teiginio nebūna, o čia labai panašiai piršosi 2 kartus. Nereika bobos užkariauti, jei ji nenori, ko lįsti pri jos, yra tikrai kažkur ta, kuri tavęs laukia ir nieko ten užkariauti nereikia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS