Šakiros garbei jos gimtajame Kolumbijos mieste atidengta statula | kl.lt

ŠAKIROS GARBEI JOS GIMTAJAME KOLUMBIJOS MIESTE ATIDENGTA STATULA

Iš Kolumbijos kilusios žvaigždės Šakiros gimtajame Barankvilos mieste Karibuose antradienį atidengta 6,5 metrų aukščio statula atlikėjai pagerbti.

Milžiniškame kūrinyje iš bronzos ir aliuminio dainininkė vaizduojama pliku juosmeniu, dėvinti bikinį ir ilgą sijoną, virš galvos sunertomis rankomis ir vieną klubą pakreipusi į šoną, tarytum sustingusi atlikdama vieną iš žinomiausių savo šokių judesių.

„Klubai, kurie nemeluoja, unikalus talentas, mases išjudinantis balsas“, – rašoma prie statulos, kuriose atidengimo ant Magdalenos upės kranto ceremonijoje dalyvavo ir Šakiros tėvai Williamas Mebarakas bei Nidia Ripoll, pjedestalo pritvirtintoje plokštėje.

„Hips don't lie“ (Klubai nemeluoja) yra vienos iš apdovanojimų pelniusių 46 metų amžiaus Šakiros dainų pavadinimas.

Atlikėja platformoje X padėkojo skulptoriui Yino Marquezui ir jam talkinusiems jauniesiems menininkams už „milžiniško mano tautiečių meninio talento pavyzdį“.

Lotynų Amerikos merginų galios ikona Šakira, kurios pilnas vardas – Shakira Isabel Mebarak Ripoll visame pasaulyje yra pardavusi 80 milijonų albumų ir laimėjusi tris apdovanojimus „Grammy“.

Tačiau pastaruoju metu jos vardas naujienų antraštėse pasirodydavo dėl visai kitokių priežasčių – atlikėjos atžvilgiu buvo atliekamas tyrimas dėl Ispanijoje nesumokėtų mokesčių, teismo sprendimu jai teko sumokėti milijoninę sumą.

2021 m. Šakiros vardas pasirodė nutekintuose „Pandoros dokumentuose“, kuriuose buvo atskleista, kokiais turtais disponuoja pasaulio elitas ir kaip jam pavyksta išvengti mokesčių.

Nuo tada atlikėja kartu su argentiniečiu DJ Bizarrap išleido naują didelio populiarumo sulaukusią dainą, kuri platformoje „YouTube“ buvo peržiūrėta daugiau nei 666 milijonų kartų ir 2023 m. Lotynų Amerikos „Grammy“ apdovanojimų metu pelnė metų dainos titulą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vistiek jau sena Istviko ragana

kiek žinau, jai buvo pašalinti du šonkauliai, kad lieknesnė atrodytų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS