Saldi P. Hilton vaikų kasdienybė: privatūs lėktuvai ir beveik 9 tūkst. kainuojantys vežimėliai | kl.lt

SALDI P. HILTON VAIKŲ KASDIENYBĖ: PRIVATŪS LĖKTUVAI IR BEVEIK 9 TŪKST. KAINUOJANTYS VEŽIMĖLIAI

  • 1

Privatūs lėktuvai, „Burberry“ drabužiai ir vežimėliai, kurių kaina siekia beveik 10 tūkst. eurų. Apie tai, toli gražu, pasvajoti ne kiekvienam, tačiau amerikiečių verslininkės ir nuomonės formuotojos Paris Hilton vaikams tai – kasdienybė, skelbia portalas „The Sun“.

2023 m. sausį surogatinės motinos dėka P. Hilton susilaukė pirmojo vaiko – sūnaus Phoenixo. Tų pačių metų lapkritį šeimai gimė dukra London.

Nenuostabu, kad P. Hilton atžalos gyvena pasiturinčiai, moteris – ne tik kilusi iš vienos galingiausių pasaulio šeimų, bet ir spėjo įleisti šaknis į verslo pasaulį. Leidinys „Fabulous“ apžvelgė, kokie yra garsios moters vaikų Phoenixo ir London gyvenimai, kai jų mama – prabangaus viešbučio tinklo „Hilton“ paveldėtoja.

Leidinys paskelbė pirmosios atžalos aprangos kainas. Phoenix vilkėjo visų dizainerių – nuo „Burberry“ ir „Dolce & Gabbana“ iki „Moschino“ ir „Gucci“ – drabužių. Kovą vykusiame 43-ojo P. Hilton gimtadienio vakarėlyje Phoenix vilkėjo maždaug 450 eurų kainuojantį „Burberry“ kombinezoną languotu raštu.

Neseniai šeimos slidinėjimo atostogų metu vaikas vilkėjo mėlyną „Moschino“ sportinį kostiumą, kurio vertė – 180 eurų, o skrisdamas namo privačiu lėktuvu mažylis vilkėjo daugiau nei 300 eurų kainuojantį „Burberry“ džemperį.

P. ir L. Hiltonai keliauja privačiais lėktuvais nuo mažumės. Nors jaunesniajai atžalai vos keturi mėnesiai.

Negana to, abu buvo vežiojami ir „Christian Dior“ vaikiškais vežimėliais, kurių vertė siekia beveik 9 tūkst. eurų.

Nenuostabu, kad garsios nuomonės formuotojos vaikai maudosi prabangoje. Mat P. Hilton turtas yra įvertintas beveik 300 mln. eurų.

Primename, kad verslininkė abu vaikus augina su vyru, verslininku Karteriu Reumu. Pora susižadėjo 2021 m. prabangioje ceremonijoje Los Andžele.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Aš sužavėtas

mūsų Paksiukė mažai kuo nusileidžia-jos vežimėlis "tik" tūkstančiu eurų pigesnis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS