Selas apie koncertą Kaune: labai blaiviai žiūrime, kad neprasilenktume su realybe | kl.lt

SELAS APIE KONCERTĄ KAUNE: LABAI BLAIVIAI ŽIŪRIME, KAD NEPRASILENKTUME SU REALYBE

  • 53

Egidijaus Dragūno – Selo gerbėjai sukluso, kai atlikėjas savo instagramo istorijose pasidalino vaizdo įrašu su Dariaus ir Girėno stadiono vaizdu. 

Vaizdo įraše matyti Kauno stadiono vaizdas ir užrašas „Tik vienas pasirodymas Kaunas“. 

Portalui kauno.diena.lt  pavyko susiekti su E. Dragūnu.

„Ar jau galime pradėti laukti jūsų koncerto Kaune?“ – teiravomės žinomo atlikėjo.

„Mane jau taip užparanojino gyvenimas, kad man atrodo jog manęs niekas nelaukia“, – juokdamasis atsakė E. Dragūnas. 

Instagramo nuotr. 

Trečiadienį atlikėjas nelabai galėjo pasakyti kažką konkretaus apie koncertą laikinojoje sostinėje. „Buvome ketvirtadienį pas Kauno miesto valdžią, kalbėjomės apie stadioną. Šią minutę Dariaus ir Girėno stadiono sąmata mums atrodo kosminė. Viską susiskaičiavome, bandysime derėtis. Bet kokiu atveju tai – labai atsakingas renginys, nes reikia ne tik surinkti 35 tūkstančius žmonių,  mums suteikta galimybė jame koncertuoti pirmiems. Bijome pasišikti. Tai net ne Kauno „Žalgirio“ arena, tai – Dariaus ir Girėno stadionas! Tai – daug daugiau. Kol kas šis klausimas – derybų stadijoje. Apie tai, ar Kaune rengsime koncertą, galime pasikalbėti antradienį. Vilties negesiname, tik labai blaiviai žiūrime, kad neprasilenktume su realybe“, – sakė Selas.  


Mantas Raila, Dariaus ir Girėno stadiono operatorės sporto mokyklos „Startas“ direktorius, paklaustas, ar  Dariaus ir Girėno stadione galima tikėtis E. Dragūno koncerto, atsakė:

„Kol ieškoma koncesininko, Dariaus ir Girėno stadioną valdyti ir rūpintis jo eksploatavimu paskirtas laikinas administratorius – Kauno sporto mokykla „Startas“. Šio objekto nuomos sąlygos aiškiai nustatytos taisyklėmis.

Natūralu, kad vienintelė Lietuvoje tokio dydžio erdvė domina daugelį – ne tik sporto organizacijas, bet ir šou verslo atstovus, muzikos atlikėjus. Tiksliai juos įvardyti šią akimirką būtų neetiška, nes jokių raštiškų susitarimų dėl konkrečių datų ir renginių kol kas nėra sudaryta.

Nuo pat rekonstrukcijos pradžios Kaunas siekė pritaikyti stadioną ne tik sporto renginiams, bet ir didiesiems muzikos koncertams. Pernai spalį vykęs atidarymo šou patvirtino, kad šis tikslas įgyvendintas su kaupu.

Jei per rungtynes tribūnose telpa iki 15 tūkst. žiūrovų, tai pramoginiuose renginiuose, specialia danga užklojus aikštę, jų gali būti kone dvigubai daugiau.“

Rašyti komentarą
Komentarai (53)

kad jau

prasilenkėte.

Trockis

Degradacija totali būtų, jeigu selas koncertuotu.Pasilgom tokio atlikėjo kaip Stasio Povilaicio.

ALGIRDAS.

Nereikia kauno teršti , ne pas jį apart ''bliat'' daugiau nieko neišgirsi .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS