Serialo „Sniego skonis“ aktoriai – atvirai apie „šlapius“ bučinius ir aistringas meilės scenas | kl.lt

SERIALO „SNIEGO SKONIS“ AKTORIAI – ATVIRAI APIE „ŠLAPIUS“ BUČINIUS IR AISTRINGAS MEILĖS SCENAS

  • 2

Kaip prasidėjo dviejų vis labiau kylančių Lietuvos aktorių karjera? Ar įmanoma suvaidinti pačius aistringiausius bučinius (ir ne tik) be jokių jausmų? Galiausiai, koks serialas nuo šio vakaro žiūrovus sužavės ne tik nepamirštamomis meilės ir pavydo scenomis, bet ir daugybe intrigų? Į visus šiuos klausimus šį trečiadienį atsakys žavingoji Akvilė Žirgulytė ir charizmatiškasis Laurynas Jurgelis.

Abu šiuos aktorius iškart po šio vakaro laidos išvysime ir intriguojančio, su niekuo kitu nesulyginamo serialo premjeroje. „Sniego skonis“ papasakos aistros, išdavysčių ir apgaulingos meilės kupiną istoriją.

„Jaučiuosi puikiai, nes galvoju, kad tai bus tikrai geras serialas. Yra geros intrigos – tokios pat, kaip ir šios laidos pradžioje“, – dar laidos pradžioje žiūrovus nepraleisti premjeros kvies Laurynas.

Laurynas seriale kurs vienintelę įtakingos šeimos atžalą, siekiančią perimti visą valdžią į savo rankas. O štai Akvilė taps  jo mylimąja Elena. Tai – naivi, tačiau be galo geros širdies mergina, kuriai, kaip pasakos aktorė, nutinka krūva negerų dalykų…

Tiesa, abu aktoriai kartu dirba jau ne prie pirmo projekto – juos jau esame matę ir seriale „Meilužės“. „Tame seriale Akvilės personažą „kabinau“ – tiesa, truputį nevykusiai. O štai šiame seriale jau esame sužadėtiniai – prasideda šeimyninis gyvenimas“, – intriguos Laurynas.

Kaip ir pridera vaidinantiems sužadėtinus, aktoriai prabils ir apie „šlapius“ bučinius, kurių seriale tikrai netrūks. „Seriale bučiuojiesi, bet supranti, kad tai yra netikra – darai tai tol, kol yra kadras. Tačiau iš tiesų, tam žmogui nieko nejauti“, – sakys Akvilė.

Jaučiuosi puikiai, nes galvoju, kad tai bus tikrai geras serialas. Yra geros intrigos – tokios pat, kaip ir šios laidos pradžioje.

Tiesa, bus gausu ne tik bučinių... Žiūrovai išvys ir intriguojančią sceną, kurioje bučiniai pereis ir į karštą meilės sceną. O kaip tą suvaidinti?

Taip pat abu aktoriai papasakos ir apie savo karjeros pradžią. Akvilei meilę aktorystei įskiepijo tėvai, o pirmieji jos vaidmenys prasidėjo nuo masinių scenų.

Visai kitaip likimas lėmė Laurynui. „Mano istorija buvo tokia – arba į Angliją, arba į aktorinį. O kadangi nuo mažens vis kažkur filmuodavausi, nusprendžiau eiti į aktorinį. Vaikystėje turėjau ilgus, šviesius plaukus ir filmavausi filme apie Dankaną Maklaudą. Iš tiesų, iš pradžių tai buvo serialas, o po to jį pavertė filmu, kurį filmavo Lietuvoje“, – atskleis Laurynas, o žiūrovai išvys ir šios juostos akimirkas.

Tiesa, ne visų aktorių karjeros prasideda taip sėkmingai, kaip Akvilės ar Lauryno. „Būna, žmogus atvažiuoja specialiai tam, kad suvaidintų lavoną“, – šyptelės Laurynas.

O štai ištraukos iš serialo „Sniego skonis“, kurias išvys ir žiūrovai, apie L. Jurgelį išduos ir kitą įdomų faktą. Pasirodo, kad tatuiruotėmis nusėta daugiau kaip 40 procentų Lauryno kūno!  O kad tą įrodytų, L. Jurgelis laidoje nusimes marškinėlius…

„Pirmą tatuiruotę pasidariau būdamas 16-os. Ėjau kartu su tėvu. Jis pasidarė tatuiruotę ant galvos, o aš – pirmąją ant rankos. Kadangi mano tėvas yra šaulys, jis pasidarė šaulio tatuiruotę, o aš, kaip pirmąją, žinoma, pasidariau gėdingą. Išsitatuiravau savo Zodiako ženklą – Svarstykles“, – pasakos jis.

Nepavykę naujojo serialo kadrai ir paslaptis, kaip suvaidinti bučinį – šį vakarą, 19.30 val., laidoje „Gero vakaro šou“.

GALERIJA

  • Serialo „Sniego skonis“ aktoriai – atvirai apie „šlapius“ bučinius ir aistringas meilės scenas
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

vidas l

Paziurejau gal puse kazkokio lietuvisko tv filmo. Aktorimas reikia valgyti, jie eis filmuotis i bet koki slamsta.Tik klausimas, kas ta slamsta perka, rodo ir uzdirba met nepaklause ziurovu nuomones. Vargas ziuret i vaidyba, klausytis dirbtinu dialogu, kaip simtmeciai istemptu scenu...

kaunietė 1

Taigi rašė kad čia senas serialas 2001m, vaidina net aa Grigolis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS