A. Anušauskas kartoja neskelbęs įslaptintos informacijos | kl.lt

A. ANUŠAUSKAS KARTOJA NESKELBĘS ĮSLAPTINTOS INFORMACIJOS

Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas kartoja, kad jo paskelbta informacija apie planus pirkti vokiškų „Leopard“ tankų nebuvo įslaptinta.

„Įstatymas mano pusėje, nes čia nebuvo skelbiami duomenys, kurie turi kokius nors grifus, aš tų duomenų nenaudojau, bet apie priimamus sprendimus mes komunikuojame“, – LRT televizijai antradienį teigė A. Anušauskas.

„Jokio dokumento, kuris buvo pateiktas Valstybės gynimo taryboje, aš nepaviešinau, aš vėliau paskelbiau apie sprendimą, jungtis išsiųsti ketinimų pareiškimą Vokietijai, o vėliau diskutuojant su kolega Seimo nariu Raimundu Lopata buvo pateikta papildoma informacija iš viešos informacijos. Apie tai mes komunikavome daug daugiau prieš pustrečio mėnesio“, – kalbėjo jis.

Tuo metu kiek anksčiau antradienį prezidentas Gitanas Nausėda pareiškė, kad paviešinta informacija turėjo riboto naudojimo žymą.

Detalesne informacija apie tankų pirkimą A. Anušauskas pasidalino po R. Lopatos kritikos, jog pasirinkimo procesas vyko nepakankamai skaidriai.

Į juos atsakydamas savo „Facebook“ paskyroje, A. Anušauskas teigė, kad rinkdamasi tankus Lietuva vertino „Leopard“, amerikietiškų „Abrams“ ir korėjietiškų „Black Panther“ gamintojų pasiūlymus, taip pat pateikė daugiau detalių apie planuojamą įsigijimą.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Kuba

Kas čia keisto: gyvename Mulkistane..viskas tuo pasakyta..

Na

gal po kaldra ten su Linute ir pasišnabžda kiek če tų vamzdžių užpirkti, taigi antroji pusė ,galima.

Linute \\\\\.../////

sakė žinanti,kaip jos KGB'istinis jos Kutūzovas "kariauja"____Kutūzove,kur "BOXERIAI" nuplaukė?,tai milijoninės sumos iš šunaujos mokėtojų kišenės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS